Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De plaats van stilte

Eigenlijk denk ik niet dat onze achterburen veel zouden zeggen … mochten ze al iets gezien hebben. Ze zijn namelijk bitter weinig van zeg en bemoeien zich met niemand.

We hebben het natuurlijk al meer over hen gehad, al zijn de lezers van toen grotendeels verdwenen en kennen de nieuwe lezers de verhalen over onze achterburen niet.

Zo vertelden we ooit dat ze gewoon blijven liggen terwijl de mannen van de gemeente zomaar met hun bullekes hun terrein op rijden.  Maar ook hoe stil ze zich hielden indertijd toen de politie een rondgang kwam doen om na te gaan hoeveel overlast die feestzaal gaf.

Onze achterburen zijn doodstille mensen, al weten we dat ze morgen enorm veel bezoek gaan krijgen, zoveel dat de auto’s zelfs naast onze berg of tot voor onze voordeur geparkeerd zullen staan.

En al zijn er velen die beweren dat het vanavond bij hen party zal geven, doen zij daar in realiteit niet aan mee.  In de grond zijn dat doodsaaie mensen.

Veel leven zit er echt niet in, neen! Want onze achterburen hé, onze achterburen zijn namelijk allemaal
 

D O O D!

Previous

Onvoorziene sprinters

Next

Happy halloween

7 Comments

 1. Woehahahahahaaa! halloween-achtige holle brul hè haha dat vond ik er wel bij passen!
  Oooh een kerkhof als achterburen? Nee…dan kun je in je floeren vaan lopen zoveel je het belieft, geen haan die er naar kraait hahahahahhaaa!
  Maar jullie hebben dan maar last van slechts één spook..?? je zou denken dat die Kulleprul zijn vriendjes ook weleens meenam dan..!

 2. ms

  Ja hoor, soms zitten ze samen te bikkelen op de overloop.

 3. Ah zie je wel…dacht ik al. Het eerste huisje waar ik woonde hier in Rotterdam, daarvan had de vorige bewoonster ( een jonge vrouw) zich in het keldergat opgehangen. Nooit het idee gehad dat ze er nog rondspookte, maar er gebeurden soms wél vreemde dingen, zo van dat je éventjes dacht….! hahahahahaa!

 4. ms

  Wel, hier in huis, door zijn eigenaardige indeling, ben ik er zeker van dat er geheime holtes of ruimtes zijn.

  Ik zeg al van beginsafaan dat ik alles eens ga opmeten, maar ik doe ’t nooit. Wie weet wat steekt er in zo een geheimzinnig gat.

 5. Brr…ja wie weet…ingemetselde lijken heeft niemand graag in huis hè! hahahaha!

 6. ms

  Bwaaaa, moesten ze zo een schatkisteke bewaken of een hoop oude juwelen en wat verstopt geld onder hun Q liggen hebben, zou ik me daar nog niet ongemakkelijk bij voelen.

 7. gettie

  En die buurtfeestjes zijn dan ook maar een dooie boel zeker haha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén