Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij had een luisterend oor

De tijd dat Amke geen vlees wou eten ligt ondertussen een pooske achter ons.

Maar toch maken Slow en smke telkens kindvriendelijk vlees telkens Amke hier eet, waarmee ik bedoel dat ze geen lap biefstuk of een kotelet onder haar neus gaan duwen. Een worst dus.

Ze zaten met hun vieren gezellig te eten toen Amke ineens wat zei dat mske niet had verstaan. “Wat zeg je?” vroeg mske. “Niets” zei Amke ‘ik was tegen mijn worst bezig”.

mske keek naar Slow en Slow keek naar mske. “Ik wist het!” zei Slow tegen Amke  “van bij je geboorte wist ik het al. Toen dacht ik reeds: “dat kindje gaat later een worstenfluisteraar worden”.

Ondertussen weten wij natuurlijk wat Amke tegen die worst heeft gezegd. Maar dingen die ons in vertrouwen zijn gezegd, gaan wij niet verder vertellen. Oh nee!

Previous

De waternimfen

Next

Werkloze TV

8 Comments

 1. die moeten er ook zijn hé, worstenfluisteraars, hihi

 2. Een nieuw soort fluisteraar!!
  En dat is zeker ,ze mag niet verklappen wat ze aan die worst heeft gezegd en jij mag zeker niet verder vertellen wat ze aan jou heeft gezegd want dat gaat buitenstaanders geen fluit aan! Ondertussen heeft ze die worst al lekker binnengespeeld neem ik aan.

 3. Het vorige berichtje in achtnemend, zal het iets geweest zijn van: ‘mocht jij als laatste uit de pan? of was worst E deze keer aan de beurt?..’

 4. ms

  Hm neen, daar ging het niet over. Wat eigenlijk voor een worst minder belang heeft wanneer hij uit de pan kwam.

  Want terwijl Amke nog met die van haar aan het converseren was, was die van Ella al op.

 5. hahahaha loooooooooool ‘ Worstenfluisteraar … ‘ Ze gaan later nog in de rij staan voor dat kind. Wat ik je zeg … !

 6. liliane

  Misschien vroeg ze wel waar het begin of het einde van de worst was

 7. ms

  Ter bewaring voor het nageslacht gaan we efkes vermelden dat Amke enkel de worst aanmaande te blijven liggen tijdens het snijden omdat ze anders scheef sneed.

  En scheve stukjes worst? Dat vindt ze niet kunnen.

 8. Woehahahahaa….nou…ze heeft gelijk…dat is ook geen gezicht, van die scheve stukjes, hoop dat de worst luisterde naar wat ze fluisterde hahahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén