Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Joepie! De lente is in het land!

Hoe? Jullie weten dat al? Wij ook hoor, alleen heeft het hier precies wat langer geduurd eer onze krokussen gingen bloeien, wat ze nu doen.

De hyacinten trouwens ook al.

Maar momenteel maakt mske zich een beetje zorgen over de meiklokjes. Die zijn nog met geen sprietje te zien.

 title=

 title =

 title=

Previous

Als de rook bij je in bed komt liggen

Next

Zonder Sloef, geen verhaal

11 Comments

 1. voor meiklokjes is het nog te vroeg denk ik hé
  de sneeuwklokjes daarentegen staan in volle bloei als ze nog niet uitgebloeid zijn

 2. Zooo…die hebben een ware inhaalslag gedaan hè, die crocusjes!
  Meiklokjes??? we zijn nog niet eens aan april hoor…en het was een koude winter! Jij wilt het helemáál snel laten gaan ineens nu je crocusjes verschenen zijn..!

 3. Tgooooh heb jij al bloeiende hyacinten ? Ikke nog niet hoor. En dat zijn nét mijn lievelingsbloemen met hun héérlijke geur … W8! … ik kom bij jou effe snuffelen hé. Goed … ?
  Tot dan … !

 4. ms

  De sneeuwklokskes zijn uitgebloemd en van de meiklokskes bedoelde ik niet de klokskes zélf maar hun groensel. Nog niks te zien. Niks.

 5. Ah..wel…het wás een strenge decembermaand hè…misschien hebben ze de winter niet overleefd?

 6. O maar hier ook nog gene spoor van roen te merken van de meiklokjes. Zoals Mizzd zegt ,het was een strenge winter en dan duurt het wat langer. Bij mij zijn de hyacinten nog wat achter,de krokusjes daarentegen zijn hier ver uitgebloeid. Maar in het binnenland bloeien dan de bomen wat vroeger en hier komen ze pas in bloei .Zeker na die paar dagen zonneschijn. Maar vandaag geen zon en het is zelfs weer koud te noemen; Zo’n klein landje en, zoveel verschil in de natuur te merken .

 7. Aaaaaaaaah … ik dacht al, waar zit die nu ? Nu weet ik het !’k Was weeral te rap.’k heb wéér niet goed gelezen zie ik… Deuuuuuuuuuuuh …

 8. ms

  Skynet heeft de pik op mij. Mijn reacties verschijnen weer niet.

 9. hahahahaha loooooooooool ik doelde op die Hyacint van je … !Dat zweer ik op mijn communiezieltje. Maar weet je Ms-ke, vandaag draait de boel bij skynet weer helemaal vierkant. Niemand kan nog posten, enkel en alleen de voorgeplande postjes komen tevoorschijn. Ik had vanmorgen blijkbaar heel veel chance, maar reageren is ook voor/bij mij, weeral een hele toer.
  Zelfs Abracadabra helpt geen moer …

  Tot later … )

  Ps: Ja, George is een knapperd hé … en dat zwaard is nog steeds foetsie !

  Dà-aaaaaaaaaaaaaaag … !

 10. bea

  De toestand hier: krokussen en sneeuwklokjes uitgebloeid. Tulpen, in de knop. Narcissen, in vol ornaat net als de 10 hyacinten die net voor de winter de grond zijn ingegaan. Er komt nog vanalles piepen, wat weet ik niet. Mss onkruid, maar kom er voorlopig nog niet aan want verleden jaar heb ik door zo’n misverstand mijn anemoontjes vernietigd. Meiklokjes heb ik niet, denk ik, of het zou moeten zijn dat ik die verleden jaar hetzelfde lot als de anemonen liet ondergaan Afwachten dus.

 11. ms

  Tulpen heb ik niet. Hier wat verder op de berm staan ze in de knop. Narcissen heb ik ook niet … De konijnen hebben die enkele jaren terug uitgegraven en opgegeten … peizek.

  En ik heb wel al kleine onkruidprieten uitgetrokken … maar ik peis dat dat echt wel onkruid was.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén