Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Graag gedaan Zoneke, graag gedaan!

Zoneke had mske enkele filmkes getoond op de laptop en toen hij en Bollie weg waren had mske aan Amke en Ella ook een filmke getoond.

Waarna Amke vroeg of Ella’s verjaardagswensen nog steeds op het blog stonden, die mske dan nog efkes liet zien en er ondertussen van profiteerde om de reacties te gaan lezen. Ze grinnikte.

“Wie is Max?” vroeg Amke. mske legde het uit. “Niemand laat zijn eigen pint alleen” las Amke. “Wat wil Max zeggen?” vroeg ze. mske legde uit over een liedje van Willy Alberti dat “Niemand laat zijn eigen kind alleen” heet. “Hier staat pint” zei Amke. Dus heeft mske het ganse verhaal maar verteld. “Hoe gaat dat liedje?” vroeg Ella. Slow gaf een voorstelling.

Toen Ella naar de tafel liep om te gaan eten, zong ze: “niemand laat zijn eigen pint alleen”.  Na het eten zong Ella: “niemand laat zijn eigen pint alleen”. Toen ze de trap opging, bij het uitkleden, in het bad, tot in bed …

“Zoon” zei mske later “het kan zijn dat Ella morgen een nieuw liedje zingt”. “Welk liedje?” vroeg Bollie. “Niemand laat zijn eigen kind alleen van Willy Alberti” zei mske “ze heeft het maar één keer gehoord, van Slow dan nog”. “Ah ja” zei Bollie “ons Ella moet maar één keer iets horen”. “Alleen zingt ze daar een vrije interpretatie van Max op” zei mske.

Zoneke keek op. Hij heeft al een paar dingen over Max gehoord, zie je. “Wat zingt ze dan?” vroeg hij. mske vertelde het hem. “Ja lap!” lachte Zoneke “nu gaat ze dat morgen in ’t school zingen en kan ik het weer gaan uitleggen”.

Hij vervolgde: “merci zenne moeder”.

Previous

Tumult over de tumulus

Next

Niet de bovenkamer! De bovenleiding!

10 Comments

 1. max

  Sorry terug vriend ??

 2. Whahahaha! Je raadt nooit wat ik gisteren zong toen ik de trap afliep om wat te drinken te halen beneden hahahah! Het blijft goed plakken hé…zo’n pint!

 3. Die zit goed ,hahahaha! Nu loop ik ook al te zingen.Opa zal vragen wie die Max wel mag zijn en waar ik die ontmoet heb!

 4. ms

  Héhé! Ella houdt van Vrolijke Lenteliedjes.

  Hoe heet dat dan eigenlijk? Pintverwaarlozing? Kunnen die ook lid worden van de kroostrijke?

  Ne mens zou er dorst van krijgen.

 5. Oooh…pintverwaarlozing…aan gaan geven bij de Raad van Pintbescherming én Bureau Pilszorg hoor!
  Gelukkig was het nog geen pintmisbruik hè!

 6. Mske,verleden week heb ik een liedje gehoord van Conny Vandenbos,nl.Weet je wat we doen.Ik hoor ik hoor dat nu al de hele week in mijn achterhoofd,nu bij uw postje lezend,dacht ik hoe ging dat nu weer van W.Alberti,een beetje naar de toon gezocht en gevonden en nu ja nu zal dat lieje door mijn kop zeuren.
  groetjes

 7. die kleinkinderen leren toch wat hé bij oma en opa

 8. Gettie

  Is Max familie van de Alberti clan? hahaha
  Goede woordspeling Max, patent aanvragen jong zou ik zeggen !!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén