Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tumult over de tumulus

De man stevende recht op het statafeltje af waar Slow en mske stonden en hij stak zijn hand uit naar het glas bier, speciaal gebrouwen voor de gelegenheid en dat mske net gehaald had.

Hij keek een beetje beschuldigend toen hij zei: “ik denk dat dat mijn glas is”. mske greep het glas vast en zei geschrokken: “dat is mijn bier!”

Daarop keek Slow wat rond en wees op een tafeltje achterin waarop nog een pint met nog een kluts stond te staan. Zou in dit geval: “staande was” niet beter uitdrukken wat ik bedoel?

De man liep er naartoe, greep het glas, kwam terug voorbij en zei: “dit is mijn glas” en hij tikte mskes glas aan om te klinken.

Previous

Het Chinese klokje

Next

Graag gedaan Zoneke, graag gedaan!

12 Comments

 1. Wow..’don’t touch my beer!’ hé! haha..en hoeveel van die 9%-bieren had híj al op..? al die glazen lijken dan op elkaar natuurlijk hahahahaa!

 2. ms

  Dat weet ik niet. De mijne was er ene van 6%. De 9%-er is later pas gekomen.

  En dat is serieus straf!

 3. Ach..als je je dat nog herinnert zal het meevallen hehe!

 4. ms

  Ze hebben er babbelwater mee ingebrouwen. Dat maakt dat ik ineens begin te babbelen, daar waar ik meestal nogal terughoudend ben.

  Eerlijk? Ik houd daar niet van. Ik ben liever mijn eigen terughoudende zelf.

 5. Ver van dat babbelwaterbier blijven dan hè!

 6. ms

  Een mens moet alles eens proberen in zijn leven, dus ook eens proeven van nieuw bier. Opdracht volbracht. Volgende keer denk ik dat ik mij terug aan de cola houd.

  Ik heb liever dat ze zeggen: “amai, die ms, dat is een rare, die doet haar mond niet open” dan dat ze zeggen: “amaai, die ms, dat is een rare, die kan haar mond niet houden”.

 7. Mij een onbekend biertje Ms-ke, maar het valt duidelijk goed in de smaak !Tumulus zorgde voor wat tumult. Zo is er altijd weer leven in de brouwerij … !

  Tot dan …

 8. Mske misschien ben je liefst terughoudend maar nieuwsgierig ben je wel anderes had je van dat bier niet geproefd,hihi! En voor zo’n unieke gelegenheid kon je dat toch niet laten vind ik.Het volgend ronde getal met twee nullen bereik je toch niet,dus beter nu dan nooit!!

 9. max

  Niemand laat zijn eigen pint alleen

  Vrij naar Willy Alberti

 10. Haha…die van Max vind ik een goeie! hahahaa!

  Enne…ik ben daar makkelijk in…het interesseert me niks wat ze achter m’n rug van me zeggen…en al helemáál niet als ze me niet eens echt kennen!

 11. ms

  Je bent niet alleen om die van Max zo goed te vinden waarover morgen meer.

 12. man/vrouw laat nooit je bier alleen, dat is de moraal van dit verhaal, denk ik

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén