Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het bezoek van ’s morgens vroeg

Een blog bijhouden is zo een beetje wachten op sinterklaas, maar dan alle dagen.

Zo wil mske dat het log ’s avonds geschreven wordt zodat ze ’s morgens met volle moed kan aan het werk gaan, maar laat nu net de inspiratie heel vroeg op de morgen op bezoek komen.

Kun je denken hoeveel avonden ik mijn hoofd hier al heb gebroken om mske te plezieren? En als er niets komt, hoeveel avonden ik al ongerust ging slapen met de vrees dat de inspiratie ’s morgens niets verder zou staan dan de avond ervoor?

Maar iedere morgen bij het ontwaken, in sluimertoestand, tussen slapen en wakker zijn, poppen de ideetjes ineens omhoog. En dan is het slechts een kwestie van er eentje uit te kiezen en dat uit te werken.

Dit? Dit is gisteravond geschreven. mske wou niet dat ik wachtte tot de inspiratie kwam.

Previous

De geslachtslozen

Next

De strijdkreet

5 Comments

 1. Hahahaaa! Nou…hiér niet hoor…héél ‘smorgensvroeg heb ik alleen maar zin in …slapen! hehe! Maar vroeger, toen ik de kleuterleidstersopleiding deed, had ik dat dus ook…moest ik voor m’n stagedag een hele dag vullen met allerlei activiteiten en wist ik de dag ervoor níks…en dan zette ik de wekker op 4 uur en dan had ik drie uur om alles voor te bereiden en dan lukte het meestal wél…en zoniet, dan was ik ‘ziek’..! hahahahahahaa!

 2. ha, inspiratie, het van het om een blog te onderhouden
  zonder inspiratie geen blog
  ik kan mij redden met enkel een foto, want t is een fotoblog hé
  Meestal komt de inspiratie s avonds, morgens zijn mijn twee hersentjes nog niet wakker genoeg

 3. ik heb wèl inspiratie maar niet altijd de tijd om het onder woorden te brengen

 4. Gettie

  Het is je toch aardig gelukt om ons aan het lezen te krijgen Sloef!!
  Wachten hé Sloef, is volgens sommigen een deugd, maar daar ben ik het dikwijls niet mee eens.
  Als, als hé, mske de deugd had om te wachten, dan zou er hier wellicht een hoogstaand werk van jou gepubliceerd staan, daar ben ik zeker van.
  Maar nu ben ik ook tevreden en kan ik rustig slapen.

 5. max

  Misschien wa last van katersblock ???

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén