Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als je moe bent kan je moeder worden maar liefst nu niet meer

mske slaapt slecht de laatste dagen, erg slecht. Ze schrikt wakker na een paar uurtjes slapen en ligt te denken. Ze gaat siësten om niet van vermoeidheid van haar stoel te vallen, valt als een blog in slaap maar schrikt wakker na een half uurtje. Ze denkt dat dat is als de ergste vermoeidheid er af is.

Deze week bracht ze een fles wijn mee, in de hoop dat een glaasje wijn haar beter zou laten slapen. Noppes.

Ze is moe, ze blijft moe. De redenen, er zijn er meer dan één, zijn gekend. Er zijn er die oplosbaar zijn. Er zijn er die nooit meer goed komen.

En als een blog in slaap vallen? Meestal is dat een tikfout, deze keer niet. Want op de blogs vind je ook niet veel afleiding meer. De meeste blogs vallen in slaap en worden nooit meer wakker.

Previous

Joetjoeb en de discriminatie

Next

Het zwarte gat of de poort naar de toekomst

7 Comments

 1. mske is oververmoeid, teveel gewerkt, en dan slaap je niet goed, al ben je nog zo moe

  slapende blogs? toch niet die die ik bezoek, ik geraak niet meer rond met mijn ronde

 2. Tja..een overvol hoofd slaapt nooit lekker…ken dat. Je wordt op een gegeven moment gewoon te moe om te kunnen slapen. Maar meestal komt opeens dan toch zo’n soort van coma-nacht…dat je echt als een huis slaapt. Als een blog? ja, dat kan ook, want in tegenstelling tot fotorantje ken ik wel héél veel blogs die in slaap gevallen zijn en die nog maar zelden wakker schieten..jammer hoor!

 3. ms

  Ik heb zelfs geen ronde.

 4. bea

  Knap lastig die vermoeidheid, heb er de laatste tijd ook last van Ik kom op de meest onmogelijke uren wakker, sta op, alles lukt en plots een klop van de hamer… Siesten doe ik zelden, soms kan het niet anders maar echt deugd heb ik daar ook niet van. Tja, moesten ze alle problemen eens afschaffen…

 5. ms

  Een wet stemmen? Problemen in de toekomst verboden?

  Ik stem!

 6. Maar Ms-ke … je vergelijking met: als ‘een blog ‘ in ’t slaap vallen …is gewoon GRANDIOOS … ! Erg hé de laatste tijd met de blogs, maar ze komen weer hoor … oooooh jawel …

  Tot dan … !

 7. Gettie

  Praktisch iedere morgen zeg ik dat ik de volgende nacht eens wil doorslapen en eens wil uitslapen. G. houdt dan zijn hart (meer de bankkaart) vast want volgens hem is “uit” buiten de deur en dat kost geld hahaha.
  mske, ik ken het fenomeen.
  Maar “blogslapen” is mij onbekend, ik volg er maar 3 en die zijn goed wakker, zoals deez blog.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén