Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Enkele kleine bedenkingskes …

Naar aanleiding van de voorvallen gedurende de eerste TdF-week bedenkt mske dat ze beter kan gaan supporteren voor die renners die ze niet mag. We wensen niemand toe dat ie op zijn toot gaat, maar als er dan toch op hun toot moeten gaan, dan liever diegenen die ze liever niet ziet winnen.

Naar aanleiding van een artikel waarin ene Arthur Vichot weet te vertellen dat het die van Lotto hun eigen schuld is, bedenkt mske dat:

 • als je de krant niet met de benen kan halen, je het maar met je mond moet doen.
 • er altijd een draai kan aan gegeven worden, zodat slachtoffers daders worden.
 • als er geen enkele start, er ook geen enkele kan vallen.
 • als er geen enkele start, er ook geen enkele overhoop gereden kan worden.
 • dat ze misschien wel eens voor Arthur Vichot moet gaan supporteren.

Naar aanleiding van een spamreactie van gisteren:

This is a message to the website owner. Please check out my friends website, he is offering a very good service that you may be intrested in. Does your website not get hardly any visitors or not rank for keywords with Google? Well he can help! He can provide you with tens of thousands of backlinks to your site! This will help your rankings in the search engines and make your website more visible to your target audience. Take a quick look as I am sure you will be intrested. xinix.com

bedenkt mske dat dat nu precies is waar ze echt zat op te wachten, sie!

Previous

De platte vogel

Next

Twee maanden

14 Comments

 1. bea

  Wielrennen is precies een levensgevaarlijke sport geworden, het is al wat te zeggen geweest de laatste tijd. Om te zeggen dat het die renners hun eigen schuld is, pfff, het klappen niet waard. Een ongeluk is een ongeluk, niemand die er om doet, dat zou schoon zijn.
  Je maakte me nieuwsgierig met die rode lettertjes en net toen ik wou klikken: niet doen Vriendelijk van je, heb ik niet gedaan dus.

 2. Mske weet je wat ze ook nog zeggen van die TDF ? Dat de inrichters er alles aan doen om moeilijke parcours uit te stippelen om hùn tour “interessanter”te maken en dan is het niet te verwonderen dat de renners de bocht uitvliegen,elkaar omver rijden of nog erger dat op die smalle wegen auto’s de renners een tik geven dat ze omver gecatapulteerd worden ! Want geen enkele renner gaat er volgens mij naar de Tour om op de straat terecht te komen,ze willen de meet over .
  En die spamreclames doe ik nooit open,recht de deur uitgebonjourd worden ze.

 3. Je hoort het wel van meer renners…dat ze vinden dat er door sommigen gevaarlijk gereden wordt..maar ja, ik denk dat dat altijd wel zo is…je neemt weleens een risico in zo’n wedstrijd hè…anders is het geen wedstrijd. Maar het parkoers schijnt dus echt wel op het randje van gevaarlijk te zijn, het publiek heb ik altíjd al heel gevaarlijk vinden doen ( gebeuren ook vaak ongelukken door) en nu gaan de volgauto’s ook nog eens capriolen uithalen waardoor ze wielrenners van de weg af rijden, zo het prikkeldraad in ( en dan staat die arme jongen ook nog eens groot op de voorpagina’s van de kranten in zijn blote gat…weinig respect noem ik dat!)..het moet niet gekker worden hoor!

  Pfff…spam..maar vind je het niet riskant zo, met die link?…ook al staat die waarschuwing erbij, dat zie je pas laat hoor!

 4. ms

  @ Bea: ook niet meer views nodig?

  @ Magda: ik open die ook niet. Akismet zet die apart en vraagt mijn mening en ik gooi die weg. Maar soms zit er wel stof in voor een postje.

  @ mizzD: tja, het leven is saai zonder risico’s hé. En je ziet het toch al als je nog maar naar die link wijst hé.

  TdF: zoals Lefevre zegt. De TdF moet alleen nog een middel vinden om het zonder renners te doen. De show, de vip’s en de publiciteit er rond zijn belangrijker geworden.

  Maar mede door dat mediacircus kunnen ze waarschijnlijk zulke hoge premies aan de renners uitkeren ook.

  De veiligheid laat te wensen over. Ik zou zeggen: géén auto’s tussen de renners, minder motards en eens uitrekenen hoeveel fotografen je nodig hebt om geen honderd keer dezelfde foto te nemen. En dan, in die bochten of op gevaarlijke plaatsen inderdaad iemand van de security zetten.

 5. Ik neem liever risico’s in een wedstrijd dan op het internet eerlijk gezegd!
  De naam xinix is wel al een hint voor al het interessants op die site? hahahahaha!

  En plaatsen aanwijzen waar volk mag staan en daar dan dranghekken plaatsen..dat lijkt me ook wel handig…het ziet er machtigmooi uit al die gekken met hun vlaggen en cameraatjes, maar oh oh oh, dat gaat toch echt wel eens goed mis en dat zal het blijven doen…die fietsen kunnen steeds harder…en dan zullen ze het doen ook.

 6. bea

  wie het kleine niet eert…

 7. ms

  @ mizzD: oh oh oh en op die berghellingen! Daar krijg ik de kriebels van die kiekes zonder kop die zich al de ganse dag ladderzat zaten te zuipen en dan met die renners mee gaan lopen. Massaal laten interneren!

  @ Bea: bovendien denk ik dat die daar niks kunnen mee doen, die verstaan namelijk geen “kats”.

 8. Oh ja…die meerenners!! en maar zwaaien met die vlaggen voor die mannen hun hoofden en wielen..!

 9. hahaha die spam lijkt op een Alien … ! Kijk ik toch vele liever naar schoon renners benen hoor … ! Ahaaaaaaaaa … !

 10. Reactie op reactie:

  JUST … !

  * jij weet wel waarmee hé … !*

 11. Oooh…m’n nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en tóch geklikt…had ik dat maar niet gedaan, verdorie zeg!

 12. ms

  Mag nie doen nie! Zo kunde lelijke virussen tegen komen. En ik had het nog zo gezegd!

 13. ms

  The day after:

  Ik zou nooit, maar dan ook nooit een spamlink op mijn blog zetten. Nooit. Omdat ik er zelf ook niet op klik. Er stond wel een link in die spamreactie, maar die heette compleet anders maar om toch wat waarheidsgetrouw te zijn heb ik er zelf een link op gezet waar je in alle gerustigheid kan op klikken. Echt wel.

  Allen daarheen!

 14. Hehe! ik vertrouw niemand meer hehe!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén