Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Deluxe

Eén keer per maand koopt mske een Win for Life. De lotto, dat is Slow zenne rayon maar de Win for Life, die is voor mske. Eigenlijk zou ze die liever winnen dan de lotto, dan verandert er niet al te veel aan hun leven maar ze zouden het een beetje rustiger aan kunnen doen.

Nu was het mske toch al opgevallen dat ze, als ze om een Win for Life vroeg, een vraag als antwoord kreeg. Zo: “ene van 3 of ene van 5€?” mske wist geeneens dat er van 5€ bestonden. Dus zei ze altijd maar: “ene van 3€”, want wat de boer niet kent …

Nu heeft ze dat uitgezocht. Er zijn drie Win for Lifes. Ene van 1€, ene van 3€ en ene van 5€. Met de eerste kan je 500€ per maand winnen, met de tweede 2.000 en met de derde 3.000.

mske dacht na. En gezien de inflatie en de waardevermindering van het geld en het feit dat die ene Win for Life nog zoveel niet kost als Slow zenne Lotto heeft mske beslist dat ze de Win for Life deluxe gaat pakken in de toekomst.

Mja, die 3.000€? Die is in elk geval al niet voor maart 2012.

En voor wie dat weggesmeten geld vindt, dat is niet zo, mske koopt daar dromen mee.

Previous

Exhibisionisten

Next

Gekleurde vlekjes

7 Comments

 1. bea

  Op een verwaaide keer zou ik ook een win for life kopen of een lottoformulierke. Het is te zien welk gevoel van winnen ik heb. Spijtig dat mijn gevoel mij tot nu toe altijd belazert heeft. Weggesmeten geld? Vind ik niet, zeker niet als het maar ene keer in een maand gekocht wordt. Rokers en drinkers zijn al meer geld kwijt dan dat en die krijgen er geen dromen voor. De drinkers mss wel maar hun dromen betalen ze duurder

 2. Je kunt ook gratis dromen!
  Hehe..heb tijden met van alles meegedaan, maar heb laatst het laatste waar ik nog aan meedeed opgezegd..als iets een beetje luek prijsjes oplevert, gaan ze de boel veranderen en win je niks meer..flauw!
  Heb eens een Amerikaanse miljonair op tv gezien die zei dat je alleen rijk kon worden door elke maand een bedragje te sparen..ook al had je niks en stond het water je aan de lippen..tóch dat bedragje wegzetten..zo was hij rijk geworden. Nu doen wij dat ook al een tijdje maar echt rijk worden we er toch niet van hoor..maar het komt soms wél heel handig uit, zo’n beetje geld achter de hand!

 3. Gettie

  Zo een klein fantasieke/dromeke zou voor mij ook wel 5€ per maand mogen kosten. Ach,en dat die zo heel vaak tussen je vingers wegglipt is ook niet erg dan hé, de dromen zijn toch maar gekocht.
  Ewel foert, ik gun het je van harte die 3000 per maand!

 4. Ik wist niet eens dat er drie soorten Win for life bestonden naargelang je betaalde.Wat nu ook niet wil zeggen dat ik nooit een lootje koop.Dat gebeurt meer in een opwelling en dan droom ik dat ik het groot lot win.Toch goed voor een paar dagen spanning,hihi!

 5. Ik koop ook af en toe twee Win for Life van 3€,ik denk dat ze bij ons alleen die van drie hebben wat die geven ze altijd. En waarom dan twee? Als ik er twee koop heb ik altijd minstens drie euro terug.

 6. PS. met de lotto doe ik niet mee, maar steek 1€,of 2 in zo een ijzeren spaarpot die niet open kan,daar worden dan op het einde van het jaar, de nieuwjaars cado’s van gekocht wat dat is dan toch iets van +/-360 euro

 7. Ik heb ook al eens mijn kans gewaagd op die deluxe, zonder succes, anders zou ik al in het buitenland zitten.

  Tegenwoordig heb ik meer succes met de Euromilins, heb er al bijna elke keer 4 of 14 euro mee gewonnen, en zo’n ticketje kost 2 euro. Dus das toch een handig extratje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén