Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verslavingmakend

Als mske leest over de tabakprocessen in Amerika, dan bedenkt ze soms dat er toch niemand iemand anders verplicht te roken. Maar nu is haar mening licht veranderd. En wel door het lezen van “The Runaway Jury” van John Grisham. Een roman? Wel ja, maar toch! Want het proces gaat over advertentievoering en opzettelijk extra toevoegen van verslavende middelen.

En dan bedenkt mske dat daar toch een grond van waarheid in zit. Als je de jeugd als doelgroep neemt, dan kan niemand verhinderen dat ze roken want dat staat stoer. En als het waar is dat er speciaal meer nicotine wordt ingevoegd om de verslavingsgraad te verhogen, dan zou de overheid beter daar eens gaan controleren want dan wordt er effectief vergif gefabriceerd met eigen gewin als hoofddoel.

Maar het verbod voor jongeren gaat niets uithalen en als het wel een gevolg zal hebben zal het net een negatief gevolg zijn, want iets verbieden is nu echt bepaald niet de goeie manier om jongeren van een sigaret te laten blijven.

En het is een feit dat stoppen moeilijker is dan niet beginnen maar leg dat maar aan die jonge generatie uit.

En mske is geen echte anti-roker als de rokers het hoffelijk houden.

Previous

Nog eens pannekoeken

Next

Zakgeld

1 Comment

  1. 05-03-2004, 09:53:58
    Goedemorgen
    Mooi geschreven, ik kan het niet beter verwoorden.
    http://marian.skynetblogs.be
    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén