Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De kiwi’s gaan op en neer

Laatst zat Slow hier zo genoeglijk een kiwi eten. Ineens stopte hij. Hij dacht aan iets.

“Wel verdraaid” zei hij. Dat zei hij natuurlijk niet echt zo want Slow klapt zo niet, maar het kwam er op neer. Hij dacht er ineens aan dat hij die kiwi’s meer dan een euro had betaald en dat die normaal geen euro kosten voor hun geachten.

Drie dagen later kwam hij goedgemutst van de Colruyt. “Het is weer in orde” zei hij “de prijs is weer onder de euro gezakt”.

Ik zou zeggen dat Slow in het oog houdt hoe de prijzen fluctueren, maar zo klap ík niet.

Previous

Beschermd: Recht van antwoord

Next

De verwaterde cola

9 Comments

 1. Fluctuatie zoals met de benzineprijzen!!!

 2. ms

  Ik ben al blij dat iemand dat in het oog houdt. Ik doe dat namelijk niet.

 3. bea

  Dat doe ik ook niet. Het trieste is, zelfs al zou ik het doen: als de prijs van iets fluctueert en ik heb net dat iets nodig, dan zal ik niet wachten van het te kopen tot het weer goedkoper is. Het voordeel van het niet te doen is dat je zo een depressie wat op afstand houdt, niet te doen de prijzen van tegenwoordig.

 4. ms

  Slow kijkt daar wel naar. Zoals bij koffie bv. Dan brengt hij meer mee als die goedkoper staat.

  Maar kiwi’s kan je nu niet in grote getale gaan indoen als de prijs lager is.

 5. Loooooooooool! Slow lijkt heel veel op Manlief. Ik doe dat ook zo niet, dat ‘in de gaten houden’ , maar bij Manlief ..
  is dat soms een ‘bezigheidstherapie ‘ …

  Groetjeeeeeee…

 6. Lees dat van die koffie..en ja! dát moet je zekr doen met artikelen die langer houdbaar zijn hoor..ruim inslaan als het in de aanbieding is! Ik heb een hele tijd op de prijzen in de supermarkt gelet en die aanbiedingen zijn voor de zaak zelf echt geen aderlateing..ze doen 60 cent van de originele prijs af voor de aanbieding, maar daarna blijkt het product 20 cent duurder geworden..en dus betaal je in drie weken je korting weer terug en daarna maken ze elke week 20ct meer omzet. Flink inslaan dus als het in de aanbieding is!
  Met kiwi’s gaat dat wat moeilijk helaas..maar als die zo duur zijn, kun je ander fruit eten natuurlijk als dat goedkoper is!

 7. ms

  Jammer genoeg niet. Met kiwi’s alleen bereik ik het beoogde resultaat. Als het fruit eten was om fruit te eten natuurlijk wél.

 8. Ah maar ja..medicijnen zíjn duur hè!

 9. ms

  Ik weet zo niet hoor, maar ze zitten met acht in een verpakking en ze kochten normaal geen 0,80€ – die ene keer uitgezonderd.

  Medicijn zou ik het nu ook niet noemen, maar het helpt wel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén