“Slow jong, je moet naar de kapper” zei mske iets voor nieuwjaar. “Ik alleen?” vroeg Slow terwijl hij naar mskes floesjige haartooi keek. Maar mske wil niet meer naar die kapper. Want nadat die dat twee keer relatief goed had geknipt was het de derde keer weer mis. Bovendien waren er nogal wat bovendienen aan dat laatste kappersbezoek, zodat mske gezegd heeft dat ze daar ook niet meer ging. Dat mag ik later nog eens vertellen, maar niet nu, wegens de herkenbaarheid, heeft mske gezegd.

“Weet je wat” had mske dus nog voor nieuwjaar aan Slow gevraagd “wil ik het zelf proberen?” Het ziet er niet moeilijk uit, gewoon overal op vingerdiktelengte knippen en klaar is kees … Slow in dit geval. “Stel dat er iets fout gaat …” begon Slow aarzelend “en ’t is bijna nieuwjaar”.

Ergens deze week na nieuwjaar begon mske er terug over en Slow zei: “Jamaar, ik moet seffens nog buiten”.

Wete wat ik peis? Ikke peis dat Slow gewoon geen vertrouwen heeft in mskes kwaffuurkunst!