Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Je weet het

Als de vogelkes in het voorjaar met strootjes en takjes in de weer zijn, dan weet je dat ze aan vuile manieren denken en dat de maand mei in aantocht is.

Als het september wordt en de bladeren worden wat rossig en beginnen te vallen, dan weet iedereen dat de herfst nakend is.

Als ze deze week meerdere straten van het dorpke over de berg en het eigen dorpke afsluiten en de asfaltlaag beginnen te vernieuwen, dan weet je: “de verkiezingen komen er aan”.

Previous

Ping

Next

De bewaarschool

8 Comments

 1. bea

  De signalen van de seizoenen

 2. Ooh..is dát het?

 3. ms

  Ja hoor, eind augustus waren ze in Tienen voor de deur van de tandarts ook al bezig.

 4. Nou..dan kunnen ze hier wel weer stoppen met die gein..de verkiezingen zijn geweest!

 5. ms

  Haha! Die van ons zijn wel voor de gemeente. Als het over de regering gaat zijn ze ook zo herstelgezind niet.

 6. Het is me ook al opgevallen hoeveel keer de veegmachine tegenwoordig door de straat komt rijden. Er zijn er zelfs twee een witte wagen en een gele wagen!! Die kloppen momenteel overuren!!!Benieuwd of ze dat ook nog zullen doen na de verkiezingen.

 7. Sloef goede middag…

  en als den asfalt dan in de goede verhouding gemaakt wordt, dan gaat het ! En gisteren zag ik een reportage op tv van de Ieren over de Belgen en o.a. over de liften ! Ze roemen ons voor het goed eten en vinden het wel raar dat er in de liften nooit gesproken wordt ! Fijne groetjes )pepino

 8. Gettie

  Oei Magda, 2 TWEE veegmachienen. Hopelijk is je gemeente niet zo vuil hé en is die aankoop toch verantwoord. Zo niet, volgende keer beter bestuur kiezen. hahaha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén