Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Meisje met valies

Slow en mske wachtten aan de bushalte toen het meisje hen vroeg welke bus er na die van hen aan dit perron zou komen. Ze nam normaal een bus later maar wou nu wél deze vroege bus halen om vroeger thuis te zijn. Nu weten Slow en mske wel dat de bus met die bestemming aan dat station te vangen is maar op welk perron? Dat was een goeie vraag waar ze het antwoord niet op kenden.

Ze verwezen het meisje naar het grote scherm waar alle bussen opkwamen maar het meisje wou eerst even de perrons aflopen en vroeg of ze haar valies bij hen mocht laten staan. Ze wachtte het antwoord niet af en verdween in de menigte.

Slow keek naar het valies. Hij keek naar mske. Hij zei: “wat nu?”

mske dacht: “niets, zolang ze niet begint te tikken”.

Het meisje kwam terug, ze had niets gevonden en vroeg of ze het valies bij hen mocht laten staan terwijl ze toch maar op het grote scherm ging kijken. Dat deed ze.

Slow en mske vragen zich nu af of ze er zo betrouwbaar uitzien dat een hen totaal onbekend meisje zomaar haar valies op een overvol busperron bij hen achterlaat.

Previous

Brief aan sinterklaas

Next

Alle wegen leiden treinen rijden naar …

4 Comments

  1. Wel…ik denk het! anders deed ze het vast niet hehe. Nu zijn we altijd wel geneigd oudere mensen te vertrouwen..ik kan me nog goed herinneren hoe overstuur een vrijwilligster in het buurthuis waar ik werkte was, toen ze gezien had dat een behoorlijk oude man op de markt mensen liep te rollen..met één mouw van z’n jas opgevuld en in de zak gestopt en die hand stiekem onder z’n jas uit. ‘Zo’n oude man!’..was vooral hetgene waar haar relaas steeds weer op uitkwam..dáár had ze het duidelijk het minst van verwacht!
    Nu wil ik niet zeggen dat júllie oud zijn natuurlijk hè, maar in de ogen van een jong meisje zijn twee mensen met grijs haar vast oud genoeg om betrouwbaar te lijken haha!

  2. … er zat alleen maar vuile was in?

  3. Sloef goede middag…

    ze zullen er toe eerlijk uitgezien hebben, anders zou ze die valies niet toevertrouwd hebben ! Fijne groetjes )pepino

  4. wie weet wat er inzat nieks bruikbaars. Of was het verborgen camera

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén