Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog meer over de familie Pot

Eigenlijk niet maar het is er toch maar aan verwant. Want die maandag nadat het berichtje verscheen zat mske in de trein en las de Sp!ts.

En daar zag ze het prentje over het kindje dat niet Bloem Pot mocht heten.

En dat wou ze ons niet onthouden want ze heeft daar een beetje een dubbel gevoel bij. Want de vermelding “Jack Pot” had ook al bij de reacties gestaan van het oorspronkelijk krantenbericht. Het idee van de tekenaar is dus niet bepaald origineel en al is het prentje dat wel, is het wat al te gemakkelijk om ideeën van onbekenden te gebruiken om er zelf beter van te worden.

Het sop is de kool niet waard, maar bekende mensen roepen om het minste: “plagiaat” terwijl tegen onbekende mensen gezegd wordt dat ze zich vereerd zouden moeten voelen als een bekende iets van hen gebruikt.

Previous

Ik vraag me af …

Next

Metro in treinen

1 Comment

  1. Misschien is die tekenaar gewoon op hetzelfde idee gekomen en heeft ie die reactie helemaal niet gezien? Kan hoor..bij dat soort dingen gaat iederéén meteen namen lopen verzinnen die grappig voor dat Pot zouden kunnen staan..Jack zou als eerste in je hoofd kunnen schieten hehe. Ik had me bedacht dat als die man met een vrouw getrouwd was die Lood heette van haar familienaam dat die vrouw dan als mevrouw Pot-Lood door het leven zou moeten hehe. Of de zus van Tom Boonen..dat zou Pot-Boonen worden hehe. En dát zullen ook meer grapjassen bedacht kunnen hebben hè!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén