Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nu zie je me, nu zie je me niet

De eerste keer dat het voorvalt, sta je versteld en denk je dat het aan jezelf ligt. Want je gaat kijken en er staat een haakje te weinig. De tweede keer sta je weer versteld en vraagt je af hoe het kan. Want als je een prentje post en het staat er op, waarom verdwijnt het dan bij het refreshen? Dus je haalt het prentje er weer af en post het opnieuw. En ja, dan blijft het blijkbaar staan.

Ondertussen is dat toch al een keer of vijf voorgevallen. Meestal zien we dat dan wel na een half uurke of zo, maar vandaag waren Slow en mske weg en ik kan die pc niet opzetten. En toen ze thuiskwamen bleek het prentje weer verdwenen te zijn.

Heeft er nog iemand spokende prentjes?

Previous

Lijkenpikkers

Next

Ochtendprik

1 Comment

 1. 17-04-2006, 20:54:06
  zwijgt stil
  de foto’s van dear leader had ik op de blog geplaatst, gekeken naar resultaat,alles naar wens……later nog eens gekeken,bleken 3 foto’s weg,koenie ijverig als hij is(ahum) zet ze er nog eens op…..wat blijkt als ik het resultaat bekijk…..staan deze foto’s er nu 2 keer op, om de rietepetietjes te krijgen…..later nog eens gehad maar nu een beetje geduldiger geweest en uiteindelijk kwam alles vanzelfs goed,niets in de handen,niets in de mouwen……..allo belgacom.
  fijne groensels.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  20-04-2006, 07:54:27
  echt
  weg zijn ze nooit, maar ze durven wel eens verschuiven. Ik weet ook niet waarom, maar ik denk dat het aan mij ligt
  http://grmpf.skynetblogs.be
  grmpf

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén