Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Borstvoeding

Van tijd tot tijd duikt er zo eens een discussie op over borstvoeding, meer bepaald over moeders die borstvoeding geven waar ze te zien zijn. Er zijn mensen die zich daar aan ergeren. Er zijn andere mensen die zeggen dat er niets natuurlijker is dan dat.

Wat denken wij daarover? Ik niks natuurlijk. Wat kan mij dat nu schelen. Maar mske die heeft daar wel een gedacht over. Ja. Zoals altijd is er geen pure voor of tegen. Het hangt er allemaal een beetje vanaf ziede!

Diegenen die gewoon tegen zijn, tja, die zullen wel tegen alles zijn. Maar diegenen die zeggen dat er niks natuurlijkers is dan dat, tja, die zitten er ook niet boenk op. Want in de natuur wordt er wel borst gegeven, maar dan wél in het nest. Thuis dus.

Zoals gezegd, het hoeft niet zo bepaald strikt genomen te worden. mske kan er wel tegen, maar in een sterrenrestaurant zou ze dat eigenlijk ook niet appreciëren.

Tenslotte gaan ze daar geen pamper vervangen ook niet, mag ik hopen, en er is ook niks natuurlijker dan dat.

Previous

Troetelbeertjes

Next

En het zijn niet de belastingen

1 Comment

  1. Hahaha.. die laatste zin, geweldig!
    Maar nee.. ik stoor me er ook niet aan, ze doen maar.. je ziet zoveel bloots overal, wat zou híér dan mis mee zijn? Heb er zelf nooit over hoeven nadenken, maar zou het zéker niet in het openbaar gedaan hebben, ik zon óók niet topless op het strand. Zo zal iedereen dat voor zichzelf uit moeten kunnen maken hè.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén