Ze gaan dus weer maar eens staken. Om hun ongenoegen te uiten gebruiken ze een pressiemiddel tegen al de andere simpele mensen die ook maar gewoon hunnen boterham willen verdienen maar niet tegen diegenen die ze iets aan hun verstand willen brengen. Wat hen in mskes ogen niet meer maakt dan gewone peuterkes die met hun voetekes op de grond stampen omdat ze hun zinneke niet krijgen en dus maar amok maken tegen eender wie passeert.

Is er een ongenoegen? Uit dat dan tegen diegenen die er iets kunnen aan doen en niet tegen andere gewone mensen.

Dat is al dezelfde zever als diegenen die nu beweren dat die aanslagen het gevolg zijn van vroegere uitbuiting van kolonieën. Ja? Voor zover we weten waren er in die tijd ginderachter mensen genoeg die knipten als knipmessen om toch maar van die uitzuigers los te krijgen. En dat die uitzuigers geen al te lieve mensen waren, daar zijn we grif mee akkoord, maar waarom zijn er dan aanslagen tegen, weeral, simpele mensen die gewoon de metro nemen om hunnen simpele boterham met choco te gaan verdienen in plaats van diegenen aan te pakken die zich daadwerkelijk verrijkt hebben ten koste van de kolonieën?

Of is het feit dat een rijke stinkerd zomaar mag inrijden op mensen die filmen niet tekenend voor een systeem dat enkel diegenen verdedigt die meer mogen dan de rest? Want die kerel heeft enkele jaren terug ook al eens zo een stoot uitgestoken, nog steeds zonder gevolg.

Vwala, ons gal is weer eens gespuwd, we kunnen er weer wat tegen.