Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De drie sloebers

Toen ze het artikel over de monogame mannen las, waarin ze stelden dat knuffelen wel eens de reden kon zijn voor die monogamie, wou mske wat vertellen over de afspraak hier. De afspraak dat ze telkens na het eten zouden knuffelen. Maar toen zag ze ineens dat we dat eigenlijk al vertelden.

Dus gaan we daar maar een vervolgske aan breien.

Hoe het kwam, waarschijnlijk tussen pot en pint, maar mske vertelde over het blog aan MQe en Flo en het meisje (misschien toch maar eens horen of ze er wat op tegen heeft dat we haar echte naam gebruiken. Er zijn zoveel meisjes maar er is maar één K.).

Zo gebeurde het dat op een ochtend in de ontbijtzaal, toen Slow en mske naar buiten wilden, ze werden teruggeroepen. Ze keken hen alledrie schalks aan toen ze vroegen: “en knuffelen?” “Oh!” zei mske, hield Slow staande en ze knuffelden in de ontbijtzaal.

Of er waarheid schuilt in dat wetenschappelijk onderzoek? Dat weet mske niet. Ze weet wel dat het knuffeldessert nog altijd geen verplichting is. Oh zo!

pske van mske:

    Dit is een Vlaams blog, dus gebruiken we Vlaamse woorden. Sloeber heeft in het Vlaams een andere betekenis dan in Nederland.Previous

Kindjewiegen

Next

De scheve fles van ms

2 Comments

  1. Hehe.. dat had ik al een poosje begrepen hoor.. dat jullie sloebers andere zijn dan de onze hahahaha!
    Maar ze hadden dus dat postje over dat knuffelen gelezen? toevallig! Maar wel fijn, want nu kun je dus gerust tijdens de evenementen ook knuffelen hehe. ( behalve natuurlijk als er iemand de schijterij heeft en constant op het schijthuis zit! )

  2. In’t Vlaams … P R A C H T I G dat (ge)knuffel logje …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén