Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet goed bezig

Laatst las mske in de krant dat graatmagere benen een onrustwekkende trend zijn bij meisjes.

mske had dat ook al opgemerkt dat er veel heel dunne jonge meisjes rondlopen. Maar anderzijds lopen er dan ook veel rond die een ietsje, een iets ook, te rond zijn.

Dan denkt mske dat ze de jonge meisjes eens met rust moesten gaan laten. Het is door die commentaren altijd dat die kinderen zich extreem gaan gedragen, dwars gaan liggen of wat dan ook. Is het van nature zo, dan is er toch niks aan te veranderen.

Vroeger is er nog zo een periode geweest. M van M/V, zoals al meer vermeld mskes nichten, was nog een fractie dunner dan mske. Eigenlijk waren ze dat beiden, maar M had nu net dat wat moe: “een mik” noemde.

Moe beweerde dat M van M/V dat deed in navolging van Twiggy, wat mske betwijfelt.

Als ze iets tegen verontrustende trends willen doen moeten ze de schoolvoorbeelden aanspreken en niet die gaan ophemelen en dan tegen de anderen zeggen: “dat is niet goed zenne …”

Previous

Niks te moeten

Next

Ghislaine

3 Comments

  1. Te dun is niet goed, maar nog altijd beter dan te dik volgens mij. Maar zoals je schrijft: soms zijn die meisjes gewoon zo.. de dochters van m’n ene zussie zijn allebei flink mager, maar gezond. De dochter van m’n andere zussie is extreem dik.. en die is ook gezond, maar om háár maak ik me toch méér zorgen dan om die andere twee.
    Een ‘mik’..? is dat wat vriendlief een ‘plafondk*t’ noemt ? hahahahaa!

  2. bea

    Ik ken vrouwen die als meisje hele dunne beentjes hadden…het was niet blijvend

  3. Als de ouders zich maar niet laten meeslepen door al die krantenberichten en er op letten dat hun kinderen voldoende voeding binnen hebben ,dan is die fase ook wel vlug voorbij.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén