Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eindelijk erkenning!

We hadden het hier al meer over de levensbelangrijke geschillen tussen Luc en mske, namelijk die van de eieren en die van de sokken.

Of we dat van de bananen al vertelden? Ik zou het niet weten. Maar Luc begint zijn banaan langs de kant van het steeltje. mske niet. En omdat Luc een man is wil hij zijn gelijk halen en hij vraagt aan iedereen met een banaan in de hand, hoe ze daar gaan aan beginnen. mske verliest.

Maar nu, nu is het er uit zie! mske heeft gelijk!

En al kan ze zich niet herinneren dat haar moeder haar ooit leerde hoe het moest, mske staat het dichter bij de natuur, zonder gepasjter!

Previous

Complimenten

Next

De frisse snit

5 Comments

 1. bea

  Menslief, ik was er van overtuigd dat mske geen kuddedier was maar nu aapt ze toch wel de apen na zekers Ik doe het op Luc zijn manier, uit gewoonte en lijkt me makkelijker….al eet ik eigenlijk geen bananen maar soms pel ik ze voor een ander

 2. zo zie je: nooit opgeven als je gelijk hebt! Vroeg of laat wordt het bewezen

 3. Zonder er bij stil te staan doe ik het zoals die aap

 4. Apen eten ook uit hun kont.. maar dat ga ik toch ook niet doen hoor!

 5. Gettie

  Maar alléé, nu heb ik weer iets geleerd.
  Het zal mijn leven niet redden, maar toch prettiger maken wegens veel fruitpap te maken

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén