Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Midlife crisis

“Weet je, ms” zei de bediende van Mr. Sloddermans “ik heb de laatste tijd al zoveel aan jou gedacht; ik krijg namelijk net hetzelfde voor als jij”. En ze vertelde over haar man, die zijn werk, waar hij al zijn ganse leven werkte, opzegde om korter bij huis een job te doen waar hij niet voor opgeleid was. Het resultaat was dat hij na een korte periode zijn opzeg kreeg.

De vrouw had een voorzichtige opmerking gemaakt dat het misschien niet zo slim was geweest die eerste job op te zeggen en kreeg de volle laag. Dan kon zij haar gangen gaan. Hij wist wel wat vrouwen in hun hoofd hebben. En het bleek dat hij gelijk had want anders had ze niet zo zwaar getild aan het feit dat hij nu constant haar in het oog kon houden …

Later vertelde ze dat hij haar ’s nachts niet meer laat slapen. Hij laat de radio spelen want hij kan toch niet slapen. En als hij niet kan slapen moet zij ook niet slapen.

mske zei: “korte metten mee maken, want het betert nooit meer”. De vrouw zei: “je hebt gelijk”.

Deze morgen vertelde ze dat de zaak ingezet was.

En mske vindt dat ze gelijk heeft. De slechte ben je sowieso. Gelijk kan je toch niet halen. En als je er zo lang mee wacht als mske gaat je gezondheid nog naar de knoppen.

“Och” zegt de vrouw, de problemen die jij nu hebt, daar heb ik al lang geen last meer van, maar ik heb wel een hartafwijking.

Gaan ze nu eindelijk eens onderzoeken wat mannen van een bepaalde leeftijd in hun verdomde kop krijgen?

Previous

Awakenings

Next

Bête R de flamande

1 Comment

 1. 23-09-2004, 18:29:31
  mannen van bepaalde leeftijd…..
  hoezo “wat mannen van een bepaalde leeftijd in hun kop krijgen”? jij hebt in slow een lief gevonden, olive vond mij…… en ik denk wel te zijn van een bepaalde leeftijd maar krijg vooralsnog niet dingen in mijn kop, ik denk dat jouw slow ook geen dingen in zijn kop krijgt, wat je dus zomaar even zegt is nogal generaliserend vindt ik, en dáárvan krijgen mannen dus dingen in de kop…………..
  http://Olive.skynetblogs.be
  Han

  —————————————————————————–

  23-09-2004, 19:41:57
  Hm !
  Ik heb het niet over mijn Slow noch heb ik het over jou, ik heb het over mijn ex en al die anderen die hun vrouw en kinderen de verdommenis in helpen omdat ze op een bepaalde leeftijd de kolder in de kop krijgen en dat is “veralgemeend” bedoeld voor al diegenen die in de krant staan als “huiselijk drama” en er geen reden voor gezocht wordt.

  Er staat tenslotte niet dat ze ’t ALLEMAAL in de kop krijgen; er staat dat het niet onderzocht wordt.

  ms

  —————————————————————————–

  25-09-2004, 12:29:45
  maar toch…….
  Ik ben natuurlijk ook iemands ex, slow is iemands ex… en die exen zijn ook vast niet te spreken over hun exen, waar ik er dan weer eentje van ben, ook zij zullen vinden dat hun ex, waar ik dan weer eentje van ben, dingen in hun kop hadden gekregen……….
  en dan heb ik met opzet jouw “verdomde” genegeerd…………
  laten we wel wezen, in deze tijd is iedereen wel iemands ex, en je gaat niet altijd met liefde uit elkaar, wanneer je “als vrienden uit elkaar” gaat…. had je ook als vrienden bij elkaar kunnen blijven……
  rancune is wat overblijft, gelukkig zijn er anderen die verwachten met jou het geluk opnieuw gevonden menen te hebben, en ik met haar…… totdat mannen weer dingen in hun…. etc, etc,
  trouwens… zijn er dan echt geen vrouwen die dingen in hun verdomde kop krijgen? ik ken er één…. is nu mijn ex…….

  Han

  —————————————————————————–

  25-09-2004, 17:24:33
  Trouwens, ik vond die opmerking over “enkel mannen die financieel de dupe waren bij een scheiding” van een paar dagen terug ook wel erg generaliserend.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén