Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De frisse snit

Omdat het hier toch altijd fout loopt als ze een afspraak bij de kapper willen maken, waren ze op een zekere keer in Leuven, toen ze Amke en Ella gingen halen, in een zaak zonder afspraak binnen gestapt. Het resultaat mocht er zijn.

Ze besloten de afspraken er aan te geven en telkens in Leuven te gaan, ze waren er toch vaak genoeg.

Nu echter, nu kwam het niet zo goed uit. Ze moesten niet naar Leuven en mskes krollekes krulden alle richtingen uit en Luc kreeg weer een apostelvoorkomen.

“We kunnen toch niet alleen voor die kapper naar Leuven gaan” zei Luc en mske dacht over de Kreatos, maar dat verwierp ze weer snel. “We kunnen toch echt niet voor een kapper alleen naar Leuven gaan” zei ze.

En dan vond ze de oplossing. Ze had laatst een paar oorhangers gekocht omdat er van de hare eentje was gebroken en ze had wel graag die vorige opnieuw gehad, ze vond die echt mooi. Die zouden ze ineens ook meebrengen.

En dan was er nog iets, maar ja, dat kunnen we beter op een andere keer vertellen, twee verhaalkes voor de prijs van één dus, maar niet direct.

En als ze daar dan toch waren konden ze nog eens tapas gaan eten en een speciaal biertje drinken.

Bij de kapper waren ze snel binnen en ook buiten. En mske is zeer opgetogen over haar haar. En over dat van Luc ook.

Bij de oorhangertjes ging het haast fout. De vrouw had mske vorige keer verzekerd dat dat modelleke altijd in stock zou zijn en dat was bekanst faliekant uitgevallen. Afin, mske heeft ze toch maar.

Maar dat andere, mske is op het laatste moment van gedacht veranderd. Hoe? Dat vertellen we toch die volgende keer zeker! Denk aan die twee verhaalkes voor de prijs van één?

Toen was het kwart na elf, zijn ze een donker biertje gaan drinken, het was te vroeg voor tapas, en hebben de trein naar huis genomen.

Maar ze zijn toch niet énkel voor de kapper naar Leuven gereden hé.

Previous

Eindelijk erkenning!

Next

Copycats in reacties

4 Comments

 1. Och, maar wat maakt dat nou uit? als daar een kapper zit die de boel goed doet? Zó vaak per jaar gaat een mens toch niet naar de kapper?
  En Leuven.. da’s altijd leuk!

 2. ms

  Maar dat zijn nooit dezelfde mensen. Tot nu toe (3 keer dus) viel het mee, maar dat meisje van gisteren verving iemand. En van waar zij kwam … neen Leuven is ver genoeg.

 3. Heyyy trouwens.. wat zit je haar leuk!!

  (ja, ik lees hier net dat het vandáág pas Complimentendag is.. en dan móét je hè! )

  Ik kan het wel helemaal niet zien, maar als jíj er zo tevreden mee bent, is het natuurlijk gewoon helemaal okee. Weet ook eigenlijk niet of dit dan een complimentje voor jou is of je kapster.. hè, wat lastig toch, zo’n dag!

 4. ms

  Oh! Wat leuk! Een complimentje op complimentendag! Wat een verrassing!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén