Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Daar zou ze voor tekenen

mske heeft het niet begrepen op zaken die een ander doet waardoor zij verplicht is ook iets te doen. mske heeft dat eigenlijk al zover gekregen dat dat heel uitzonderlijk nog voorvalt.

Maar het kan. Zo ook gisterenmorgen. Toen namen ze de belbus en reden naar het station. Ze reden zo een 25 minuten met een trein, zo een drie kwartier met een bus. mske zette een handtekening.

En toen namen ze die bus van drie kwartier en die trein van zo een 25 minuten terug.

Neen, dat is niet waar! Ze namen die bus van drie kwartier en namen toen een bus van enkele minuten en haalden Amke en Ella op. En na die bus terug van enkele minuten namen ze pas die trein van zo een 25 minuten terug.

De belbus? Ja sé, die konden ze niet tijdig reserveren en dus hadden ze een uur te besteden in Landen. Ze zijn dan maar met hun viertjes naar de Colruyt gestapt, hebben enkele inkopen gedaan en omdat ze nog tijd over hadden, hebben ze maar vier Ben & Jerry’s gekocht die ze ter plaatse hebben opgelepeld.

En dat allemaal omdat mske een handtekening moest zetten.

Als ze haar nu eens gerust zouden laten hé … Amke en Ella en Ben en Jerry komen zo ook wel.

Previous

Intensief gebruik van de woonplaats

Next

Zij die zich belangrijk achten

4 Comments

  1. Met het openbaar vervoer is ’t altijd een beetje reizen hé. Ellendig als je zo lang onderweg moet zijn om 1 handtekening te zetten. Maar wie weet was het de moeite waard

  2. Tja.. die handtekeningen moeten soms zo eens.. blijkbaar kan nog niet álles via internet en mail hehe.
    Maar 4 Ben&Jerry’s? dan werd het ook nog eens een heel dúúr uitje!

  3. Ella

    Grappig! Lekkere Ben & Jerry’s!

  4. bea

    Een langdurige reis voor een handtekening van enkele seconden Ben en Jerry smaakt zekerlijk nog beter elders dan thuis, vooral met de kindjes er bij…beetje een avontuur hé, ’t moet niet altijd het OV zijn dat met de pluimen gaat lopen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén