Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Honger op de trein

Als je twee uur moet reizen en je stapt om 11.15u op een trein dan weet je dat je niet om twaalf uur aan de soep en de patatten toe bent.

Als die trein waarop je moet overstappen dan nog een half uur vertraging heeft weet je helemaal niets meer. Je kan de belbus niet bellen want je weet niet hoe laat je aan je station van bestemming toe komt. Dus bestel je maar de belbus die je zeker kan hebben, namelijk die van 6 minuten na drie.

Dan wordt het halfvier en heb je nog niet gegeten.

Wat doe je dan? je stapt om twee uur van die trein, denkt even: “verdorie, we hadden die belbus van 6 na twee kunnen hebben”. Je veegt dat idee direct weg en je stapt de Pitstop Village binnen en je bestelt je een heerlijke macaroni met hesp en kaas.

En je bedenkt dat, als je leert genieten van vertragingen, ze helemaal zo erg niet zijn.

Previous

Oude liefde

Next

Alles mag maar niet te luid

3 Comments

  1. Ja precies! Toen ik steeds een trein moest nemen die meer uitviel dan dat ie reed, nam ik gewoon een trein eerder en ging dan lekker ontbijten op Antwerpen Centraal.. is beter dan je ergeren of je rot te rennen om in een veel te korte overstaptijd je aansluiting proberen te halen.
    Maar macaroni met hesp en kaas zie ik nou weer niet op die menukaart staan.. wel die penne met zalm.. lijkt me héérlijk!

  2. bea

    Zo is dat, van de nood een deugd maken

  3. ms

    Dat was de Pasta actie van die dag. En omdat ik er zo een zin in had, vroeg ik het maar én kreeg het.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén