Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom weten wij nu alles niet

Het staat hier al meer vermeld dat ik me afvraag of één van ons beiden soms de “I” van informatie ergens op mijn of zijn voorhoofd heeft staan.

Er wordt ons dus altijd om raad en informatie gevraagd tot op het irritante af.

Als je met twee in Whitley Bay naar die infoborden van die metro staat te kijken, ongeïnteresseerd weliswaar omdat je geen zin meer hebt om nog wat rond te gaan rijden om te eten, en er komen zo twee trezen je vragen welke metro ze moeten pakken … du-uh …

Eigenlijk hebben ze dan geluk dat wij zo een brave mensen zijn, anders zouden ze zo eens op een verkeerde plaats kunnen uitkomen. Het toppunt? Het wordt ons zelfs niet in dank afgenomen dat we durven zeggen dat we dat niet weten omdat we geen Whitley Bayers zijn.

Net zomin als dat kieken dat daarna aan Luc een sigaret kwam vragen. Dat overkwam hem ook al eens in Liège Guillemins, weet je nog? (Zou dat nu door die Axe komen?) Die geloofde hem ook niet toen hij zei dat hij niet rookt.

Previous

De teloorgang van Whitley Bay

Next

Sweet chili chicken wrap

2 Comments

  1. en dat ondanks uw streng uiterlijk? Het kan niet anders dan die Axe zijn. Of ge ziet er gewoon een braaf betrouwbaar koppel uit.

  2. ms

    Misschien net daarom. Als ik kijk zoals een schooldirectrice (zei iemand ooit), dan denken ze misschien dat ik alles weet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén