Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wasemkunst

We zaten met drie in de auto, Luc en Zoneke vooraan, ik achteraan. Querida was even uitgestapt om één en ander te regelen. De ruiten begonnen te bewasemen. Ineens zag ik de paardenkop naast mij opdoemen, getekend in de wasem van de ruit.

(Lees verder onder de foto)

Haha! “Wie tekent er paardenkoppen op de ruit?” vroeg ik Zoneke. Maar toen bedacht ik ineens dat we in onze eigen auto zaten.

Ik zal eens een gesprekske met Amke moeten hebben.

De foto is niet zo mooi als de realiteit. Dat komt door die flits natuurlijk.

Previous

The Green Hornet

Next

Opstaan om te bloggen

2 Comments

  1. bea

    Oma had te snel gelachen

  2. Toen wij opnieuw gingen behangen, hebben we eerst het oude behang van de muren gehaald, en op de muur heeft Roos een groot paardenhoofd getekend. Bleek dat het door het nieuwe behang heen te zien was :mrgreen: Maar gelachen hebben we wel!
    Goed dat je er een foto van gemaakt hebt, leuk!
    Liefs Kakel

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén