Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Filmnoodlot

Die eerste dag, zaterdag, waren er de Highland Games. Daar zouden we niet naartoe gaan. Maar er zou een parade zijn van bagpipebands. Die wilden we wel zien.

Voor het begin hadden we al de opwarmertjes. Tijd om te filmen en foto’s te nemen. En de parade? Ach ja, Arran is maar een klein eiland. Er waren vier bands in die parade. Luc filmde en filmde en ik nam foto’s, waarbij één vierde van die parade aan mijn neus voorbijging omdat één of ander vrouwmens, net voor mijn neus ging staan. Ik vertikte het om weg te gaan, Luc zou me wel de nodige foto’s bezorgen.

Die avond keken we naar een reeks zelfjes die Luc had gemaakt met de GoPro. We lachten ons een kriek. Hij maakte de camera leeg en keek sip. Hij had vergeten die zelfjes op te slaan. We lachten groen.

En het lachen verging ons helemaal toen we de filmpjes van de parade wilden bekijken. Want wat had hij gedaan? Hij had zich vergist in start en stop zodat alle randgebeuren en zijn voeten en boordstenen op de film stonden, maar de bands zelf niet.

Nu ja, we hadden het toch wel meegemaakt en waren er zelfs zo in opgegaan dat we besloten dat we niet meer naar het Schots weekend in Alden Biezen gaan. Dat is nep. Allemaal bands die hetzelfde aireke spelen zodat ik het beu ben gehoord.

Die Schotten, die hadden meer op hun repertoire.

Dus, nu moeten we het doen met de foto’s die ik heb. En wou ik ze oorspronkelijk allemaal op dezelfde plaats hebben, wat door die voorkruipende vrouw niet kon, heb ik van allemaal maar een andere pose gekozen.
Previous

Het weerzien

Next

Aangepaste kleding en aangepaste vakantiekeuze

5 Comments

 1. marie-rose

  En was er veel wind ?

 2. bea

  Origineel is altijd beter dan na-aperij. Ik heb mij een kriek gelachen met Luc zijn vergissing, kom dat tegen! Zelfs de besten kunnen zich al eens vergissen in het vuur van de strijd Wel spijtig dat het zo gelopen is maar die voet en stoeprandstukjes, die zou ik niet wegdoen

 3. ms

  @ Marie-Rose: geen wind, die mannen bliezen zelf al genoeg.

  @ Bea: die opnames waren al verwijderd nog voor hij goed en wel uitgesproken was. Anders zou ik ze hier bij de reacties zetten.

 4. gettie

  Toch mooie foto’s ondanks een saboterende lange vrouw !
  @Luc, is dat een speelse manier om mske te overtuigen om nog eens terug te keren naar Aran? hahaha

 5. Luc

  @ gettie:

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén