Op één van die momenten dat ik nog eens wakker schoot en het internet afschuimde, op zoek naar boeken die ik nog zou willen, viel ik ineens op een naam. Even stond ik perplex. De schrijver achter die naam had, indertijd dat ik zijn boeken kocht, zo goed verstopt gezeten dat genen weet niemand wist hoe hij echt heette.Ik heb altijd halvelings gedacht dat hij in werkelijkheid een spion was.

En nu opeens las ik dat hij Philip Nicholson heette.

Boekbeschrijvingen en schrijvers bespreken, daar doe ik niet meer aan, dat hoorde bij een tijd dat ik moest schrijven om niet te denken, maar ik vind wel dat dit het vermelden waard is.

De beschrijvingen van de schrijvers heb ik weggehaald. Ze blijven toch nooit bijgewerkt, tenzij een schrijver overleden is.

Ik zal nog maar eens op internet gaan kijken of ik het boek kan vinden.