Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op mijn verjaardag

Nog voor het opstaan had ik al vier mails gekregen met verjaardagswensen én een kadootje. Even op een rijtje?

  • Veritas geeft me 10% korting op mijn volgende aankoop.
  • e5 mode geeft me 10% korting op mijn volgende aankoop.
  • bol.com geeft me een kadootje dat ik moet ontdekken door een filmpje te spelen waarvoor ik een plugin moet laden. Welke plugin wordt niet vermeld. Van vroegere kadootjes van bol.com weet ik dat ze meestal 2,5€ korting zijn op de volgende aankoop.

Erg blij ben ik daar niet mee. Dat zijn geen kadootjes. Dat zijn verkooptrucs. Kassa kassa! Weg ermee!

De vierde? Wel die geven me gewoon het aantal spaarpunten dat ik op mijn kaart staan had nog eens bij en dat zonder koopverplichting. Ben ik blij dat ik daar mijn volgende aankoop nog niet deed -wat ik wel zinnens was- want met deze punten erbij heb ik er genoeg voor een korting bij die volgende aankoop.

Soms is uitstel geen afstel maar gewoon van tel.

Previous

Als lastige vliegen

Next

Philip Nicholson

2 Comments

  1. Ongetelde wensen in getelde woorden, gelukkige verjaardag

  2. gettie

    Ik vind het jammer dat je verjaardagskaartje niet geschreven is geraakt ! Volgende jaar 2 kaartjes, telt dat ook ? 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén