Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat een lef!

Vroeger werd ons geleerd dat we geen fouten mochten maken. Nu ziet men het iets realistischer als men zegt: “iedereen kan fouten maken”. Maar toch vind ik dat diegene die de fout maakt, ze ook moet recht zetten.

Dat anderen daar anders over denken is al meer gebleken. De laatste jaren hebben me geleerd dat ze het rechtzetten van fouten wel aan anderen over laten, waarbij die eer ons nogal dikwijls te beurt viel.

Ik was dan ook niet verbaasd -al vond ik de melding nogal arrogant- toen ik op mijn pc-banking het volgende zag:

Die zijn daar nu eens echte meesters in. Ze gooien wat op je pc, pc die ervoor goed draaide, en dan gaan ze er van uit dat jij de brokken maar moet lijmen. En ja, ik deelde in de brokken bij het installeren van Windows10 en ja, ik loste het op.

Deze keer -hout vasthouden- was er enkel de melding, maar bleef ik bespaard van allerlei perikelen en zaken die mijn tijd vergden en waar ik geen zin had om er tijd in te steken.

Maar het feit van het te durven melden …

Previous

De douchekraan

Next

Het besef van verleden tijd

1 Comment

  1. gettie

    Windows 10 lukt bij G zijn pc ook niet goed, het loopt telkens vast op 86%, dus zal ik maar braafjes wachten vooraleer het op mijne laptop te zetten !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén