Mja, wat heet mislukt?

Bij de eerste lag ik wat te hangen op de zetel terwijl ik allerlei uitprobeerde op het fototoestel. Opeens viel het me op dat ik het lichtspel achter die boom wel wat vond hebben en “snap!” hij stond er op. Ik verwachtte er niet al te veel van, zo scheef hangend in die zetel en dat door die ruit.

Ik heb het raam er af gesneden en al bij al vind ik de foto best meevallen. Okee, niet voor een fotograaf, maar ik heb wel dat licht min of meer vastgelegd.

(Lees verder onder de foto)

De tweede is genomen met de telefoon. We hadden ons al afgevraagd waar al die konijnen zaten die we de vorige keren toch op bezoek hadden gekregen. En net toen we wilden vertrekken liep langoor over het grastuintje. Ik greep snel de telefoon en “snap!” het konijn stond er op, al was ik niet echt snel genoeg en was het al het hazenpad aan het kiezen.

Toen ik thuis de telefoon wilde leegmaken viel me pas het eigenaardige licht op de foto op en al staat het konijn er toch op, het is ook weer meer een lichtfoto.