Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mislukte foto’s

Ergens op een losse harde schijf sla ik alle foto’s op die ik maak. Maar dan echt allemaal, zelfs die welke normalerwijze weg gegooid zouden kunnen worden omdat ze mislukt zijn. Soms zijn ze niet echt mislukt, maar probeerde ik alleen maar iets uit dat niet het gewenste resultaat gaf.

En dan ineens krijg je zoiets waar je moeilijk een afbeelding kan van maken en krijgt zo een foto -mits het gebruik van een filter- een nieuw leven.

Iets voor de vuilbak opnieuw gebruiken … Sommige mensen doen dat echt, met geslaagde resultaten … maar zo goed in knutselen ben ik niet.

Previous

Feestje

Next

Uit het blaadje van den Aldi

16 Comments

 1. Deze kan zo op een kerstkaart!

 2. Iedere foto kan vroeg of laat gebruikt worden. Zo heb ik destijds een mislukte foto gebruikt voor een affiche van de karateclub. Die was overal in Roeselare te zien en viel op. Veel positieve reacties gehad achteraf. Zo zie je maar wat je “mislukt” noemt.

  • ms

   Eigenlijk zou je die eerder moeten omschrijven met: “niet conform aan wat ik wou”.

   Maar ik houd ze dus ook wel bij.

 3. Wat het voorstelt zie ik niet maar het is sfeervol. Iets langs een straat?
  Je mag me gerust uitlachen maar het patroon doet me denken aan naailes op de Lagere School, de festoneersteek, zoiets.

 4. Een onverwachte knaller!

 5. Ik zie niet eens wat er dan mislukt is…

 6. leuk werk hoor, beetje knutselen met foto’s…probeer Adobe maar eens!
  Groetjes!

  • ms

   Lang geleden hadden wij Adobe. Waarom we er van afstapten weet ik niet meer. Momenteel houd ik het bij paint.net.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén