Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Prompt gebruik van maken?

Is het nu de nasleep van mijn mailconversatie met Jetpack? Ik zou het niet weten. Feit is dat ik ergens daarna een mail kreeg met een verwijzing naar een blog van hen met daarin een aanwijzing om dagelijks te bloggen. Ze geven zelfs onderwerpen aan.

Nu heb ik dat eigenlijk niet nodig, maar zoals gezegd, mijn logs voor tijdens de evenementen probeer ik toch wel op voorhand te plannen. En als er dan zo een onverwacht evenement tussen komt vallen, tja, dan is mijn voorraadje concepten wel uitgedund.

Of ik gebruik ga maken van de Jetpack prompts? Ik weet het nog zo niet. Ik houd niet van opgelegde taken als het over het blog gaat. We zien wel wat de toekomst brengt.

Previous

Cola met goedkeuring

Next

Weer prijs!

3 Comments

  1. Mij lukt het ook moeilijk om mee te doen aan opgelegde schrijfopdrachten.

  2. Ik schrijf alleen over wat mij te pas komt …

    Zonnige groet,

  3. schrijven met thema’s, fotograferen met thema’s… ik doe er niet aan mee

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén