Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

EuroMillions

Vroeger liep Luc, als hij er aan dacht tenminste, zo eens een krantenwinkel binnen en speelde Lotto. Door de evenementen vergat hij dat meer dan dat we speelden. En zo geraakten we op de e-lotto en speelden doorlopend.

Na verloop van tijd kwam daar dan ook nog EuroMillions bij. En ja, zo werd dat een automatisme.

Nu echter, een paar maanden terug, kregen we bericht dat op 24 september EuroMillions zou vernieuwd worden. De berichten bleven komen, zowel over de hogere winstkansen voor Belgen als over grotere potten. Ze voorzagen zelfs een stappenplan (dat we nooit kregen). Het zou wel een halve euro gaan opslagen.

Op 24 september, als puntje bij paaltje kwam, werd er niet vernieuwd, het oude formulier bleef geldig, tenzij je het natuurlijk zélf ging aanpassen. Veel blablabla dus om een halve euro te kunnen op slagen.

Daardoor wakker geworden, ging ik even uitrekenen: (2×2,5)+(2×1)×52= hoog tijd om de zaken eens bij te stellen.

Wij spelen wel op de lotto. Ik vind het een mooie manier om dromen te kopen (wat zouden we doen als we met de lotto winnen?), om je fantasie te laten werken (als we met de lotto winnen) en/of soms als een uitlaatklep (goh man! moest ik met de lotto winnen). Maar dat kan met één euro per week ook.

Of dat doorlopend kan? Dat zien we nog wel en anders misschien terug naar de oude manier: een QuickPickske per week.

Previous

Opa en Oma Saai

Next

Wie is nu eigenlijk het domste?

2 Comments

  1. Kakel

    Wij doen af en toe eens met de trekking van de Staatsloterij mee. Waarom is me onduidelijk (mijn man is degene die het lot koopt) want het is wetenschappelijk bewezen dat de kans dat je getroffen wordt door onweer groter is dan het winnen van een prijs (-: Gelukkig is mijn man voor mij de hoofdprijs!

  2. Dromen kopen, wat mooi gezegd!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén