Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sportief gelogd

De vijfde en laatste rit van de Ronde van België vertrok gisteren in Tienen. Luc ging naar die start kijken. En ik bleef thuis. Hij was zowat de hele voormiddag en iets daarna weg.

Misschien zou ik wel meegaan zo net na de middag. Dan kwamen ze via een afslagske op de steenweg een beetje deze richting uit. Ik overwoog mijn stapschoenen aan te trekken en de bijna 4km tot daar te wandelen.

En toen trokken de donkere wolken weg en scheen de zon terug onverbiddelijk en die 4km gaan over betonnen veldwegen. Bakken dus. Ik zag af van de planning. Luc reed dan maar met de auto tot daar en ik bleef terug hier.

Ik geloof dat ik niet veel gemist heb. Ik werd namelijk volledig gebrieft en bovendien had hij voldoende filmmateriaal meegebracht.

Ik zal hem nu wel een fotootje moeten aftroggelen.

(Lees verder onder de foto)

Het filmpje vind je hier.

We zijn dus twee dagen niet gaan wandelen met het vooruitzicht van die grote hitte. Maar in plaats dat het vandaag zou afkoelen zoals eerst gezegd, sprak men er gisteren al over dat het vandaag de warmste dag zou worden.

Maar vandaag wordt er gewandeld! We zijn er dan vanmorgen ook vroeg voor opgestaan. Dan doen we deze namiddag wel een tukje.

Previous

Ikke weze blij …

Next

Savogno

4 Comments

 1. Je bent het gewend hè en dan mis je het. Het beste kun je de bossen in, voor de koelte.
  Het is een broeierige dag vandaag, dat merk je nu al.
  Daarom was ik om half negen bij de supermarkt (wandelend) waar je veel mensen tegenkwam die hetzelfde dachten: de warmte voor zijn of het eventuele onweer.

  • ms

   Het was zelfs warm in het bos en zeker daar waar het gebladerte niet dicht was boven ons hoofd. We gingen wel terug naar een bos waar we vorige week waren. Er zijn niet zoveel bossen in de buurt waar je meer dan tien kilometer kan wandelen zonder op eenzelfde stuk terug te komen.

   Ik had een aanvaring met een daas. De daas won. De tweede kan het niet navertellen.

 2. Ik zag een stuk van de rit op tv. Maar Luc niet gespot. 🙂 Gisterenavond was het hier wel goed wandelweer. Na de bui zat er weer wat zuurstof in de lucht. Dat is vanmorgen niet het geval.

  • ms

   Ja, dat stukje dat ze richting Landen kwamen om dan terug naar de steenweg te gaan, vermelden ze wel, maar zonden ze niet uit. Daar was hij waarschijnlijk beter te zien.

   Hier? Nog steeds niets. Een paar druppels om te doen alsof. Dat is alles.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén