Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een zwarte dag

Ik ben gisteren heel veel winst misgelopen.

Er waren nochtans kansen genoeg. Het internet stond er vol van.

Poen scheppen moet je nochtans doen als je de kans krijgt.

Ik zal het ook nooit leren.

Spijt komt altijd te laat.

Het was Black Friday en ik heb niets gekocht.

Ik kan zo nog een poosje doorgaan, maar ik denk dat het klaar en duidelijk is dat ik niet geïnteresseerd ben in het kopen op commando, op het zoeken om toch maar iets te vinden dat ik nu goedkoper zou kunnen kopen en dat allemaal om mee te doen met het nieuwste van het nieuwste … voor deze Oude Wereld dan toch.

En dan was het ook nog e-mailloze vrijdag. Ik heb wel mijn e-mails gelezen, al krijg ik er niet veel. Als het nodig was heb ik er zelfs verstuurd.

E-mail of geen e-mail is hier not the question. Dat werkt bij mij ook niet op commando.

Goh! Wat ben ik toch tegendraads.

Previous

Aangesproken

Next

Hemeltergend

19 Comments

 1. Troost je, je bent niet de enige.☺

 2. Of ik gisteren iets misgelopen ben, is het minste van mijn zorgen. Ik had namelijk niks nodig. En mijn mails zijn gewoon binnengekomen, ik heb ze met graagte gelezen (de ene al wat liever dan de andere) en ik heb ze ook beantwoord. Tegendraads? Niet persé. Ik doe gewoon graag mijn eigen goesting.

 3. Ook ik heb het allemaal aan mij voorbij laten gaan ….

  Zuinige groet,

 4. Blij dat ik in de Ardennen zit/zat…

 5. Zij

  Kopen om te kopen. Omdat er toevallig kortingen zijn.
  Bij mij gaat dat ook echt niet op commando.

 6. elsjeveth

  pimpelpaars wordt je ervan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén