Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De achterstand

Mijn foto’s lopen wat achter op Flickr, nu niet dat de achterstand reusachtig is maar ik kan niets over de uitstap van vorige zaterdag vertellen zolang ik de foto’s van het randgebeuren van de Omloop van de Slagvelden niet heb geplaatst.

Natuurlijk kan ik dat wel, maar ik wil dat het wat chronologisch blijft.

Bij de aankomst van de Omloop van de Slagvelden was er een oldtimertreffen. Ik denk dat ik ze wel allemaal op de foto heb, maar ik wou me toch maar beperken. Ik plaats dus enkel die waarvan ik wel vond dat ze iets hadden, want zie je een auto is voor mij een bak op vier wielen waarmee je naar de Colruyt kan, bij manier van spreken, je kan er ook uitstappen mee doen natuurlijk.

Meer dan dat wil ik er niet over kwijt want toen ik het podium zag waarop weer een paar stoelen en een micro stonden zijn we er weggegaan. Ik weet niet wat de bedoeling was, maar ik vermoed dat weer één of andere de gelegenheid wou gebruiken om zichzelf wat te promoten.

Meer foto’s

Previous

Vrijdagavond

Next

De gordel

10 Comments

 1. Prachtig die oude sleeën. Neen, daar hoeft niemand voor op een podium. De auto’s zelf vertellen verhalen genoeg.

 2. Het lijkt op het busje van de melkboer die 50 jaar geleden aan huis kwam. Zoiets.

 3. Daar dacht ik ook aan, de melkboer die naast zuivel ook een halve kruidenierswinkel in de wagen had.
  Groot gelijk dat je wegging, toespraken zijn alleen maar vervelend.

  • ms

   Ik vind veelal dat sprekers op zulke evenementen zich interessant willen maken waar de eer eigenlijk iemand anders toekomt.

 4. Mooi karreke.
  Ik moet ook niets van toespraken en veel bla bla.

  • ms

   Sommige van die auto’s heb ik nog weten rijden -die echt oude k(n)arren niet- en de pronkauto’s heb ik niet op Flickr gezet.

 5. elsje

  old timers vertellen zo mooi hun eigen verhaal. Ziet Chris onderweg een oude brik dan schroomt hij niet even halt te houden en een foto te maken. Vorig jaar tijdens onze vakantie op Kefalonia de meest geweldige exemplaren gespot zomaar in een wei vol geiten, een olijfboomgaard of een oude schuur.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén