Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een ouder concept

Zo’n tiental dagen geleden las ik een artikel in de media, waarin men zich afvroeg of Johnn Depp in Plopsaland was gesignaleerd. En er stond ook een foto bij. Het kon wel zijn dat hij het was, het kon ook zijn dat hij het niet was. Maar vooral … het kon me niks schelen.

Maar de media wel dus, ze hebben het uitgezocht. Het was niet Johnny maar een man uit Aalst. En er kwam een artikel2 over het hoe en het waarom.

Ik zit een beetje raar in mekaar blijkbaar, want ik vind dat je wel bewondering kan hebben voor iemands prestaties: acteur, sportman, kunstenaar, … Maar als ik die in Plopsa zou tegen komen, zou ik ze met rust laten.

Ik begrijp dat dus niet goed. Een acteur, sportman, kunstenaar, … ze worden bekend, ze worden beroemd, ze hebben meer geld, ze hebben een schare fans, … maar wat ik er echt van vind, heb ik blijkbaar jaren geleden al eens verteld bij een zelf beleefd voorval. Ik kon het toen beter uitleggen dan nu, maar ik denk er nog precies hetzelfde over.

Laat de mensen gewoon gerust!

____________________
1 Het Nieuwsblad
2 Het Nieuwsblad

Previous

Kleine bedenking tussendoor

Next

👍👍👍😱

8 Comments

  1. Als ik een bekende Vlaming zie doe ik alsof ik hem of haar niet herkend heb. Die laat ik met rust.

    • ms

      Zo doen wij dat ook. En als ze je aanspreken dan kan je ook gewoon antwoorden i.p.v. verheerlijkt naar de hemel te staren. Ze hebben soms ook misschien wel nood aan een gewoon klapke.

  2. Dat bericht las ik ook. Armoedig hoor, als je daar een krant mee moet vullen. Lachwekkend eigenlijk.
    En we lezen het ook nog. 😄

    • ms

      Ach, ik lees dat soort dingen liever op dat niveau dan op het zogenaamde belangrijker niveau.

      Daar vullen ze ook gazetten mee, het brengt geen aarde aan de dijk en je kan er enkel en alleen even goed meewarig je kop van schudden. 😮😱

  3. Ik woon in een omgeving waar de zgn. ‘BN-ers’ nog wel eens op straat of in de super te vinden zijn. Het interesseert me niet. Ik kijk eerder naar waar ze in rijden. Overdreven groot of gewone burgermans/vrouwsauto’s. Dat zegt me veel over hoe zij naar zichzelf kijken. Maar in de praktijk zijn de meeste van die lieden gewoon aardig en down-to-earth. En daar houd ik dan weer van….net als ik dus….:)

    • ms

      In de praktijk zijn daar inderdaad zowel aardige als minder aardige bij, zoals bij de doorsnee mens ook is.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén