Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Johnny Depp

Eerst The Proclaimers of eerst iets over Johnny Depp? Eerst Johnny maar.

Toen Zus begeesterd vertelde dat Edward Scissorhands op TV ging komen, besloot mske mee te kijken. Maar mske die niet bepaald sprookjesgezind is, die dingen zijn veel te wreed, vond die film maar niks. Over Johnny had ze dan ook helemaal geen mening.

Na Benny and Joon echter veranderde dat, de jongen, sorry, maar mske kan daar geen man in zien, kon echt wel acteren en zelfs schitterend.

Maar mske heeft geen enkele van de volgende films met Johnny Depp gezien. Zoals reeds gezegd, leek de periode na “het” op een soort niemandsland, geen behoefte aan films of boeken of muziek, geen behoefte aan weggaan, geen bepaalde interesses. Dat komt nu pas allemaal terug en nu is er ook de herinnering aan een fragment uit een film met Johnny Depp die mske toch wel zou willen zien. Ze zal hem op internet moeten zoeken want ze kent noch titel, noch jaar …

Previous

Deurke open, poppetje gezien

Next

Samenraapsel

1 Comment

 1. 16-07-2006, 11:12:41
  *
  Ik kom jullie nog een hele fijne zondag toewensen en profiteer er van he
  Liefs
  http://vrouwke-1.skynetblogs.be
  vrouwke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén