Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Overtreffendste trap

Volgens de Dikke van Van Dale ms:

Saai

Saaier

Saaist

Openingsceremonie



Previous

Met vier lettergrepen

Next

En actie

13 Comments

  1. Ik zag vaag iets voorbijkomen. Het regende. Wel ontroerde me het bootje van Gabon. Vijf dappere atleten op een grijze rivier.

    • ms

      Ik begon te kijken, ben na een poos iets anders gaan doen gedurende een goei 50 minuten, ben daarna weer gaan zitten om naar de grote en kleine bootjes te kijken.

      Het stoorde wel dat ze het over klederdracht hadden terwijl de camera enkel lucht, vlaggen en hoofden in beeld had.

      Ze probeerden de regen ook te verdoezelen, want er zat een filter op het gefilmde “om de mensen thuis toch mooie beelden te geven” dixit “Paris by night (duidingsprogramma van VRT met Karl Vannieuwkerke = Vive le Vélo maar dan anders 😉 ).

      Er waren wel een paar kleine bootjes maar dat ene dat ging toch woest tekeer -met de atleten van Gabon?- en dat was echt griezelig.

      Toen die vloot voorbij was, heb ik het opgegeven.

  2. Ik vond het op zich nog wel aardig met die boten op de Seine, maar sommige onderdelen waren ronduit schokkend en ook eeeeennnnnnnooooorrrrrmmmm lang… Het zal wel iets hebben gekost….

    • ms

      Kijken hoe anderen op een boot zitten op de Seine is wel aardig, maar kijken hoe àl die atleten op een boot zitten is een beetje veel van het goede.

      En over die “schokkende” beelden, las ik wel maar zag ze niet

      Dat het enorm duur zou worden hadden ze op voorhand al aangekondigd. Maar het hoofddoel van die spelen kwam volledig in de schaduw te staan van al dat in de vitrine zetten van Parijs. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat ze met zoveel publiciteit dat geld er wel weer zullen uit halen.

  3. elsjeveth

    Ademloos heb ik zitten kijken. Saai??? bij lange na niet, zoveel spektakel, de dansers, het sciencefiction achtige beeld van het paard over de Seine.
    De indrukwekkende afsluiting bij de Eiffeltoren, Celine Dion.
    Olympische Spelen a la 2024.
    Nu zijn de sporters aan bod om er een zelfde spektakel van te maken.
    Voor Belgie is het al goed van start gegaan 🙂

    PS: ik had wel medelijden met de dame die heel lang een paraplu boven de directeur van Parijs 2024 moest houden tijdens zijn toespraak.

    • ms

      Het is dus afhankelijk van persoon tot persoon. Ik houd van mooie choreografie, maar die van Lady Gaga dat kon me niet bekoren.

      Dat paard heb ik niet gekeken waar wel gezien terwijl Luc keek en ik vond het véél te lang hetzelfde beeld.

      pske: van die dame zag ik een foto en ik dacht dat ik wel “foert” zou gezegd hebben. Er was trouwens een man ook die de paraplu mocht vasthouden bij een andere weet-ik-veel-wie.

      Het zoveelste evenement in rij dat bedoeld is tot vermaak maar gebruikt wordt om zichzelf in de belangstelling te werken.

      Neen, geen spek voor mijnen bek. 😉

  4. Het zegt me niks. Ik laat het aan mij voorbijgaan.

    • ms

      Meestal kijk ik omwille van de show én de atleten, maar dan is dat in beweging en niet enkel een boot die voorbij glijdt.

      Die landen steken tijd en moeite in die klederdrachten en je ziet ze niet eens.

  5. Af en toe kwam er iets moois, het optreden van die dansers en de modeshow. Het varen was minder saai dan de lopende vlaggenparade.
    Welke beelden waren schokkend?

    • ms

      Ik weet niet, ik zag ze niet, maar blijkbaar waren er mensen die zich ergerden aan bepaalde voorstellingen en die dat als schokkend ervoeren.

      Ik zie liever die vlaggenparade. Smaak en goesting, waarschijnlijk

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén