Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gestoken

Rare mensen zijn we toch. We lopen ons een hele zomer en herfst in te smeren tegen de steekbeesten die ons vol vuiligheid spuiten.

En als we die goed en wel verjaagd hebben maken we een afspraak bij een dokter en laten twee steken zetten die ons vol vuiligheid spuiten.

Bij deze zijn we er weer voor een jaar vanaf … mogen we hopen.

Previous

Het bloedonderzoek

Next

Logische logica

10 Comments

  1. Kreeg je de spuit tegen corona en griep tegelijk? Ik kreeg twee weken geleden die tegen corona en volgende maand tegen griep én pneumokokken tegelijk.

  2. Verleden week maandag kreeg ik die tegen corona. Volgende maand de griepprik. Hopen dat we dan van die ziektes gespaard blijven.

  3. Wij krijgen ze volgende week, ook tegelijk.

    • ms

      In één keer vanaf. Dat vind ik prima.

      • Ik ook. We moeten er zelfs niet voor naar de huisarts. Onze apotheek heeft een ruimte ingericht waar je, op afspraak, je prikjes kan laten zetten door een verpleegkundige. Was vorig jaar ook al zo. We waren daar op een wip terug buiten.

        • ms

          Bij de huisartsenpraktijk bij ons organiseren ze gratis vaccinatiedagen: gisterenavond en vandaag.

          En het is ook binnen, steek en buiten.

          Twee jaar geleden deed de verpleegster het ook, maar nu waren het twee dokters.

  4. Anti-griep injecties hen ik nog nooit genomen. Los van de jaarlijkse heftige verkoudheden gaat de griep veelal aan me voorbij. Qua Corona ben ik er ook wel klaar mee. Dus geen geprik waar het m.i. niet nodig is….

    • ms

      Ieder zijn mening natuurlijk. Maar ik kies liever bewust dan af te hangen van de goeie wil van anderen, want daar gaat het soms nogal eens verkeerd.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén