Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Singles dating

Volgens mij, is er grof geld te verdienen aan koppelpraktijken.

Op hotmail, in de popups die aan sommige blogs hangen en soms nog bij andere websites krijg je van die reclamekes die altijd proberen je een vrouw of een man aan te smeren. En om te lokken zetten ze erbij hoeveel ze er zo in hun dossierkast zitten hebben.

Net zoals op de markt: “Profiteert er van hee mannekes en madammekes, op is op! Vandaag zijn de blonde in promotie!”

Nu niet dat wij iets hebben tegen de mensen die daar gebruik van maken. Nu niet dat wij iets hebben tegen die diensten, maar astemblieft, zet de mensen zo toch niet in een vitrine. We weten toch waar ze dat nog doen?

Previous

Tussenseizoen geleidelijk aan

Next

Het zijn lappen …

4 Comments

 1. Ja…zal best dat daar grof geld mee te verdienen is. En dát is eigenlijk al erg genoeg…dat mensen daarvoor moeten betálen. Want die andere vitrines…dat is tenminste boter bij de vis…en van déze moet je dat nog maar af wachten hè!

 2. gettie

  Regelmatig lees ik op het net een Aziatische krant (in het Engels hé, of wat dacht je) en zelfs daar worden die diensten in het Nederlands! aangeboden. Mooie (natuurlijk) meisjes uit Korea, Rusland, Indonesië…wachten op mij. Wel ze kunnen nog lang wachten haha en allemaal met $ en € tekens in hun oogskes.

 3. Ik krijg de kriebels van zo’n reclames !

 4. Han

  In die pop-ups blijkt dan ook nog vaak dat ál die deernes nét één dorp verderop wonen..
  zulke schone deernekes, slechts één dorp verderop..
  en nooit buiten op straat of om een boodschap, nee, die zitten daar de hele dag te wachten op hun nieuwe amant die in mijn geval Han heet. bij hun mailbox.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén