Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De doef van Sloef

Zoneke staat op uit de zetel en reikt naar iets dat hij wil pakken. Ineens een geroefel van alle duivels en mske schrikt en roept uit: “wat doe jij nu?” “Niets” zegt Zoneke verbouwereerd terwijl hij als een standbeeld blijft staan.

Slow begint te lachen, te lachen! Hij zegt: “dat is Sloef die nog eens van de scanner gevallen is”. “Wat heeft hij allemaal mee omgetrokken?” vraagt mske met het gedacht dat ik én de scanner én de printer meegesleurd had in mijn val en ze kwam al kijken of ik nergens onder stak. Al een geluk dat er nog iemand bezorgd was. Ligt daar maar eens onder als er ene zit te schuddebuiken van het lachen en de andere standbeeld speelt.

Ik ben naar de deur gelopen en heb Zoneke maar eens scheef bekeken. “Maar allee Sloef” zei die “dat is niet mijn schuld dat je van die scanner valt hé”.

Awel, als mske mag zeggen: “wat doe jij nu?” mag ik hem toch wel scheef bekijken zeker. Het moet toch iemand zijn schuld zijn.

Previous

Ik ga niet schrijven

Next

Beschermd: De zijners volgens de wijners

7 Comments

 1. Waarom maken ze die verrekte scanners ook zo glad hé?

 2. bea

  Was ik sloef, ik zou zoneke ook scheef bekijken. Alles liever dan dat er zou gedacht worden dat ik een lompe kat ben

 3. Sloef goede middag…

  en wat gaat zoneke doen wanneer die scanner het vertikt van verder te werken ??? Fijne groetjes )pepino

 4. awel sloef vraag ne keer of er nog nooit iemand uit zijn bed is gevallen dan kun je ook eens met hen lachen!

 5. Zij zijn nog niet uit hun bed gevallen. Ik uit het mijne ook nog niet.

  Maar zij liggen nooit op de scanner. Ik wel.

 6. tja op die platte beeldschermen van tegenwoordig kan je niet meer liggen

 7. hahaha, inderdaad het zou een reuze scanner moeten zijn !!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: