Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik ga niet schrijven

Ik ga niet schrijven dat ik niet weet wat schrijven. Dat heeft mizzD al gedaan.

Ik ga niet schrijven dat we het moe zijn. Dat heeft Marero al gedaan.

Ik ga niet schrijven over de mooiste spatiefout. Dat heeft Olive al gedaan.

Ik ga niet schrijven over postbodes die te laten komen. Dat hebben wij al gedaan.

Ik ga niet schrijven …

Previous

De kleine tegenslag

Next

De doef van Sloef

14 Comments

 1. Tja..als alles al gedaan is..zullen we er ook zo’n slot omhangen? Of vinden wij gewoon weer inspiratie binnenkort net als altijd..?

 2. ms

  Dat is óók al gedaan.

 3. …ik weet niet wat schrijven…

 4. ms

  … en daar heb ik niets aan toe te voegen …

 5. Helaba kankeren omdat je niet weet wat te schrijven is ook al schrijven en als het opgeschreven is heb je geen blancoblad meer.En morgen? Dan kun je schrijven dat het de dag ervoor niet te bedoeling was om te kankeren.En dan krijg je opeens inspiratie omdat er hier eentje is die je uitdaagt en dat je je niet laat uitdagen….moet ik nog verder gaan ?

 6. Gettie

  Toch fijn van jou dat je het laat weten hahaha.

 7. ms

  @ Magda: kankeren? De dagen dat ik zoiets kan schrijven ben ik in een opperbeste bui! Ik vind het zelf een leuk ding. Maar ja, mijn humor steekt misschien wat anders ineen dan de jouwe.

  @ Gettie: graag gedaan!

 8. een opperbeste bui,gelukkig dat je het zegt,ik kwam je anders een beetje oppeppen!!!

 9. ms

  Oppeppen haha! Ik weet niet of ik anders schrijf als ik opgepept moet worden …

  Hmmm … wil ik morgen eens viesgezind zijn? Dan weten we dat direct.

 10. Ha ha, hier is er nog eentje die een ‘writersblock’ heeft. Niet erg hoor Ms’ke, dat hebben we allemaal wel van tijd tot tijd. Wat wil je, donkere kale dagen en iedereen smacht naar het zonnetje. Maar weet je, wedden dat je morgen weer inspiratie hebt?

 11. ik vind ‘kankeren’ zo’n lelijk werkwoord, de ziekte is al erg genoeg..zullen we er voortaan sakkeren van maken?..of klagen?..of zagen?..of schelden?..mopperen?..maakt niet uit wat..allesbehalve..juist ja..ik ga het niet nog een keer typen!

  Ahjaaa..dat is inderdaad ook al gedaan..meerdere keren!

 12. Zonder woorden

 13. @mizzD ik schrok er eerlijk gezegd ook even van…

  nuilen zeggen wij hier in nijmegen

 14. Knap hoor, en grappig, dat je een ‘writersblock’ met zoveel woorden omschrijft

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén