Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Totter! Deraf!

Ik ben van de pc gevallen! Ik lag te slapen en padderaf, der af! Een geluk is dat schap van de pctafel maar een zevental cm lager en ik wou gauw doen of er niks aan ’t handje was, maar mske had dienen doef gehoord en de beweging gezien en ze zei: “maar Sloefke toch”.

Ik heb dan maar gedaan alsof ik toch wakker was en ben Slow gaan kopkes geven.

Maar weet je wat Slow zei? Awel hij zei: “wat is ’t Sloef, straks val je van de tafel ook nog es!” Ik zou zeggen: “ik zal met hem ook eens lachen als hij van de pc valt”, maar hij zit daar nooit op … op de tafel trouwens ook niet.

Previous

De miauwende deur

Next

Zonder licht is geen zicht

1 Comment

  1. 17-01-2008, 22:44:03

    Toen mijn broer een jaar of drie oud was is hij ook eens al slapend van de peecee gevallen. Hij bedoelde het wc. Dus Sloef, niet mee inzitten, overkomt de besten. Is wel al meer dan vijfendertig jaar geleden.
    http://me-and-my-monkey.skynetblogs.be
    MAMM

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén