Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een nieuwe vriend

Diegenen die ons beter kennen, kennen ook de reden waarom mske geen hond meer wou. Toen het dan enkele jaren geleden terug begon te kriebelen heeft ze het eens verstandelijk overwogen. Sedertdien heeft het idee nog enkele keren de kop opgestoken.

Nu echter sedert enkele maanden dacht ik dat het gevaar definitief bezworen was. Ja, omwille van de evenementen zou het moeilijk zijn, het is nu al niet gemakkelijk, dixit mske, om de juiste oppas voor mij te vinden.

Ik stond dus ook compleet te kijken toen mske de zaterdagavond hier met een pup naar huis kwam. “Liefde op het eerste zicht” zei ze. En “zo schattig dat ik er niet aan voorbij kon” zei ze. En ze zat met dat mormel op schoot de blogs te lezen. Ik dacht die daar eens een pets op zijn toot te gaan geven maar ik kreeg de kans niet.

Ze wou dat basbeest Clovis noemen, maar er was iemand, die ze heel graag mag, die een beetje verongelijkt vroeg waarom ze hem niet naar hem vernoemde. Dus … nu zou het kunnen dat ze hem Ibo noemt.

Moet je eens een foto zien? Van bij de kweker dan wel, want ze krijgen hem hier niet goed gefotografeerd, hier sie, klik maar ne keer.

Previous

Weet ge …

Next

Vorm van blazen

10 Comments

 1. bea

  Hahahaha, dat ziet er mij een superbrave, nette, kalme hond uit. Zo wil ik er wel 10.

 2. Hehe..het zijn wél de gemakkelijksten hè, dat ras..kunnen goed alleen thuis blijven en af en toe eens een maaltijdje vergeten kan ook geen kwaad! Maar ‘m úitlaten, zo goed voor je eigen lichaamsbeweging ook..dát zou ik je weleens willen zien doen!

 3. Ik vind het maar een dooie! wroefff!

 4. Gettie

  Niet met je handstofzuigerke aan Ibo zitten hé!

 5. ms

  @ mizzD: ik koop hem zo een hondenvoituurke!

  @ Axel: wacht maar tot hij groot is!

  @ Gettie: ik ga hem een cursuske watergewenning geven. Dan kan hij in het bad … als hij dan de badeenden maar niet achternazit.

 6. In elk geval heb je nu rustig gezelschap en kun je ongehinderd voort werken en dat telt ook!

 7. Ik dacht eventjes dat je werkelijk een pup had, tot ik de foto zag

 8. Wachten tot hij groot is..? dat maak ik niet meer mee vrees ik hehe! wroefff!

 9. Dat is een supersoort, hoor ! Totaaaaaal geen last heb je d’r mee….

 10. Looooooooooool , wat is dié knap, die Ibo van jullie … ‘k Kan Sloefke wel verstaan zijn zenne, als die een godganse dag op jouw schoot mocht liggen, en hij niet, maar om hem dan ”n pets op zijn toot’ te geven, dàt had ik dan weer niet verwacht. Eerder nen klauw en gesis … MWrrrrrrrauw ….

  PS: Eet dat puppyke veel … ?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d