Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het bespookte liedje

Broer maakte enkele jaren geleden twee CD’s voor mske met een handgreep uit haar favoriete liedjes. Daarop stond ook “L’eau vive” van Guy Béart. mske vond dat schitterend. We hebben de tekst hier ooit al eens gezet.
Waarom is het nu bespookt? Wel, toen de oude pc er uit ging en mske de CD’s wou afspelen, was er iets mis met “L’eau vive”. En mske mailde Broer die het haar opnieuw doorstuurde. En toen crashte de D-schijf.

mske ging kijken op youtube, maar daar stond het niet op.

Dinsdag echter kreeg Zoneke de CD’s in zijn pollen en maakte een lijstje van de liedjes die hij daarvan wilde en mske ging nog maar eens kijkje nemen op youtube. Drie maanden geleden is het er op gezet.

Vraag is alleen: hoe lang blijft het staan?

Previous

Ons vogeltjes verdreven

Next

Nachtelijk lawaai

1 Comment

 1. 03-01-2008, 20:53:37
  zeg ms
  is dit niet de franse ‘nonkel bob’?
  koenie kiplekker,ooit stapel verliefd op tante terry,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén