Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voetjes die lachen

mske heeft altijd goed voor haar voeten gezorgd. mske heeft altijd goed voor mske gezorgd daar niet van en vermits haar voeten wel een belangrijk onderdeel vormen, soigneerde ze dus haar voeten.

Nu had ze enkele maanden terug toch eigenlijk zin om eens iets meer te doen voor haar voeten. Dat kwam door de evenementen die toch meer vragen van een paar voeten dan een dagelijkse job aan een pc.

mske stapte naar de schoonheidsspecialiste over de berg die mskes voeten eens grondig onder handen nam.

Sedertdien heeft mske besloten om toch alle drie maanden eens te passeren. Ze kan haar voeten wel goed verzorgen maar ze azo vertroetelen dat ze ze hoort lachen … dat kan ze nog niet.

Previous

De koortjes opgehangen

Next

Zout is levensnoodzakelijk

5 Comments

 1. Als je bij ‘een goede verzorgster’ terecht komt een hemel .. bij een andere een hel!
  Geniet van je gelukkige, lichte voetjes … misschien kan je een rondje gaan joggen nu!
  Fijn weekend en bloggroeten van over de berg en over de steenweg, doei!

 2. De dag dat ik niet meer tot aan mijn voeten geraak zoek ik ook zo’n soigneuse op.Maar nu vertroetel ik ze nog altijd zelf.

 3. Ik ga ook regelmatig naar schoonheidsspecialiste voor mijn voeten,ze is een half uur met één voet bezig, en niet alleen mijn voeten genieten ik ook.
  Ik moet niet over de berg want ze het is scheun over de deur.

 4. Hmm..de kapster die m’n haar wast, daar moet ik nog altijd aan wennen, hoewel ik de massage op zich wel kan waarderen..iemand die aan m’n voeten zou zitten frutten..neueueu..niks voor mij vrees ik!
  Maar als jij het fijn vindt, waarom niet! voeten zijn echt wel belangrijke lichaamsdelen die wat extra zorg zeker kunnen gebruiken!

 5. ms

  In feite gaat het niet meer over een normaal gebruik van mijn voeten hé.

  Er is wel degelijk een hemelsbreed verschil tussen gebogen over je voeten of met je knieën in je nek, je voeten hun dagelijkse verzorging geven of de verdergaande verzorging voor voeten van wie meer gevergd wordt dan de dagelijkse zaken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén