Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Weet ge …

 • Koopt mske een stofzuigerke om het toetsenbord te stofzuigen … nu werkt het toetsenbord niet meer. Dat groot dat ze hier aan hangen had hé … niet dat van dat laptoppeke zelf.

  Het zijn lappen, maar allee het is nu toch gestofzuigd.

  Ze zegt dat ze dat wel zal repareren tegen maandag. Ik ben benieuwd.

 • Als je de kaap van de 40 passeert, denk je dat dat allemaal best meevalt en het blijft meevallen tot de dag dat je je realiseert dat iemand die nog net geen 40 is dan toch bijna 20 jaar jonger is dan jij. En dan denk je nog dat dat meevalt, als je nooit eerder hebt besft dat die kaap van de 40 toch al een eindeke gepasseerd is.

Previous

The Runaway Jury

Next

Een nieuwe vriend

5 Comments

 1. Het toetsenbord? dagelijks even met een handswiffertje erover voor het stof en eens in de 2 weken draai ik het eens om en stuiter er dan zo’n beetje mee op het bureau..de zooi die er dan uitvalt joh! Maar stofzuigen doe ik het nooit hoor.

  Naar leeftijden kijk ik nooit..voor mij is iedereen even jong hahahaa!

 2. bea

  Mijn vorig toetsenbord ben ik eens met de stofzuiger te lijf gegaan en er was een letter verdwenen Nu doe ik dat met de hand, met een voddeke of in het ergste geval met de kruimeldief…die zuigt zo hard niet.
  Alé, ik ben goed bezig dan, ik denk nooit aan mijn leeftijd….tot nu, bedankt hé.

 3. Gettie

  Allee ms, toch niet met de stofzuiger hè hahaha, wat een vlijt en ijver was er aan je handen ontsproten hihi. Enfin het is dan nu een proper maar kapot toetsenbord.
  Leeftijd, daar kan ik ook jammerlijk zielig over zijn hoor. Ik heb me heel lang met de 40 jarigen verbonden gevoeld tot ik mij eens realiseerde dat de oudste nichtjes van onze zonen 45 jaar waren geworden hahaha.

 4. Ik gebruik zo een scheerborsteltje van vroeger waar de mannen zich met inzeepte, en dat gaat prima

 5. ms

  Dat is zo een klein pc-stofzuigerke dat je op sommige plaatsen voor een prijske kunt kopen. Erg handig … alleen was daardoor de muis uitgeschakeld en toen ging ik maar efkes al mijn usb-kers herinpluggen en ging het toetsenbord niet meer.

  Ik heb niks moeten doen zenne, een nachtje slapen was genoeg. ’s Anderendaags was het zomaar weer in orde. Kwestie van eens af en terug op te zetten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén